Arama sonuçları: *

1. K

Unity Publisher Portal Ücretlimi

Merhaba unity asset storede asset yayınlamak istiyorum ve bunun için unity publisher portal açmak lazımmış acaba bu Publisher Portal Ücretlimi yani asset yayınlarken herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu cevaplarsanız sevinirim
  2. K

Play Storede Vergileri Nasıl Ödeyebilirim

Merhaba Play storeye diyelim bir oyun çıkardık ve oradan kazandığımız paradan da vergi ödememiz lazımmış galiba acaba bu süreç nasıl işliyor anlatabilirmisiniz muhasebecim yok ama
  3. K

Unityde Yaptığım Oyunu Nasıl Android'e Atarım

Merhabalar unityde bir oyun projem var v onu android olarak build aldım ama telefona nasıl atacağımı bilmiyorum APK olarak telefona nasıl atabilirim yani hangi klasöre atmam lazım cevaplarsanız sevinirim
  4. K

Sistemim Unreal Engine 4 Kaldırımı

Sistemim: Intel İ5 3210M GT620M/Intel HD 4000 4 GB ram Windows 10 Pro Bu sistem unreal engine 4te tahminen kaç FPS alır?
  5. K

Sistemim Unreal Engine 4ün gereksinimlerini karşılıyormu?

Sistemim: Intel İ5 3210M GT620M/Intel HD 4000 4 GB ram Windows 10 Pro Bu sistem unreal engine 4te kaç FPS alır ve sizce 4 nokta Kaç indirmeliyim
  6. K

Sistemim Unreal Engine 4te kaç FPS verir

Sistemim: Intel İ5 3210M GT620M/Intel HD 4000 4 GB ram Windows 10 Pro Unreal Engine 4te bu sistem kaç FPS verir ve unreal engine 4 kaç GB söylerseniz mutlu olurum
  7. K

Unreal Engine 5 mi 4 mü

Merhaba ben unreal Engine indireceğin ancak 4ü mü indirsem 5i mı indirsem karar veremedim sebebi sistemim düşük olması unreal Engine 5 indirmiştim 5-10 FPS alıyor unreal Engine 4te biraz daha fazla FPS alırmı ve aralarında çok fark varmı şimdi 4ü öğrensem 5e geçınce sorun yaşarmıyım
Geri