Arama sonuçları: *

1. GryAsl

Android Yeni oyunumu Play Store'da yayınladım. 1.0.5 Güncellemesi

Daha önceden yayınladığım At The Downstairs'in ardından (Donanım Arşivi Konusu) geçen aylarda ise Play Store'da deneme amaçlı, portfolyomdaki eksik son taşı doldurmak adına CyberBarrier'i yayınladım. Ardından gelen süreçte bazı sıkıntılardan dolayı oyunla pek ilgilenemedim. Sizden ricam oyun...
  2. GryAsl

2D Oyunu Mu Biri R9 3950X Ve RTX 3090 İle Oynamış :D

Biliyorsunuz ki steam, donanım anketi yapıyor ve bu verilerin bi kısmı geliştiricilere de gidiyor. Ben de arada At The Downstairs oyunumun anket sonuçlarına bakıyordum. Bir sürü sistem gördüm, özellikle Monster laptop nedense en çok şaşırdığım olmuştu ilk gördüğümde (1650TI/10750H ve RTX...
  3. GryAsl

Steam'de oyun yayınlamak hakkında temel bilgiler (Rehber)

Steam'de yayınlayacağınız oyundan gelen paranın %30'unu Steam alacak, ardından vergiler eklenecektir, tabi bunun için vergi dairesine gitmeniz gerek. Oyunu yayınlamak için 490TL (100$) ödemek zorundasınızdır. Ardından Steam sayfanızı düzenleyeceğiniz uzun bir süreç başlayacaktır (Steam Mağaza...
  4. GryAsl

Oyun Yapmak İçin Gereken Donanım [Rehber]

Bu konuda bahsettiğim şeyler Unreal Engine 4 için olacak. Unreal Engine 4'de bilgisayarınız çalışıyorsa diğer neredeyse bütün hatta bütün oyun motorlarına sisteminiz yetiyor demektir. Benim düşüncelerimdir. CPU: CPU olarak minimum 4 çekirdekli ve 2.50 GHz hızında bir işlemci dense bile bence...
  5. GryAsl

Yaptığım Oyunun Demosu

Boş zamanlarımda yaptığım bir oyun var, ben ise oyunu geliştirmeye nasıl devam edeceğimi daha iyi karar kılmak için böyle bir demoya ve bazı yerlerde onu paylaşmayı düşündüm. Oyunumu Steam'den daha sonra en büyük ikinci dijital oyun yayın platform olan itch. IO'a koydum. İsteyen indirip, deneyip...
Top Bottom