Arama sonuçları: *

1. Nasparus

Çözüldü✓ Visual Studio Code hata

Hata "The .NET Core SDK cannot be located. .NET Core debugging will not be enabled. Make sure the .NET Core SDK is installed and is on the path." .NET sdk yı yükledim fakat haal bu sorunla karşılaşıyorum. Unity ye yeni başladım ve çok bilgim yok. path nedir. ve path in konumunu nasıl...
  2. Nasparus

Çözüldü✓ Visual Studio Code Tamamlama yapmıyor

Bir arkadaşın önerisiyle Visual Studio Code a geçtim. Unity ile kullanıyorum fakat kodları tamamlamıyor. Ve ilk açtığımda şöyle bir hata çıkıyor sağ altta "The .NET Core SDK cannot be located. .NET Core debugging will not be enabled. Make sure the .NET Core SDK is installed and is on the path."...
  3. Nasparus

Çözüldü✓ Unity için Farklı IDE

Unity ile birlikte Visual Studio kullanıyorum. Fakat Visual Studionun açılması çok fazla uzun sürüyor ve değiştirmek istiyorum. Unity ile uyumlu (C#) ve Visual Studio ya benzer olan IDE önerir misiniz?.
  4. Nasparus

Çözüldü✓ Unity ve Viusal Studio Aşırı Yavaş Açılıyor

Unityhub dan unity proje oluşturduğumda ya da önceki projelerimden birini açmaya çalıştığımda projenin açılması 6 dakika ,Visual Studio da 8 - 9 dakikada açılıyor. Fakat sistem özellikleri birbirine çok yakın olan diğer laptopumda Unity ile Visual Studio'nun açılması en fazla 3 dakikada sürüyor...
Geri