Arama sonuçları: *

1. Ryzen-Mustafa

GMP Downloader 1.1.8 BETA / (Custom Game Fix (Steam Edition))

Herkese merhabalar, bu platformda kendi geliştirdiğim programı tanıtmıştım. Bilmeyenler için kısaca bahsedeyim GMP Downloader adlı bir yazılım geliştirmekteyim ve bu yazılım bir optimize programlarını dahil edecek istediğiniz ayarları yapabileceğiniz bir sistem sunacak Bu yazılımın içerisinde...
  2. Ryzen-Mustafa

GMP Downloader 1.1.8 BETA / (Custom Game Fix (Steam Edition))

Herkese merhabalar, bu platformda kendi geliştirdiğim programı tanıtmıştım. Bilmeyenler için kısaca bahsedeyim GMP Downloader adlı bir yazılım geliştirmekteyim ve bu yazılım bir optimize programlarını dahil edecek istediğiniz ayarları yapabileceğiniz bir sistem sunacak Bu yazılımın içerisinde...
  3. Ryzen-Mustafa

Beta Update Özelliği - GMP Downloader 1.1.7 (YAKINDA)

Herkese tekrardan selamalar Bugün sizlere bir konudan daha bahsedeceğim, Biliyosunuz ben kendi çabalarımla yazılım kodlamaya çalışan birisiyim. GMP Downloader adlı yazılımınında sahibiyim.Bu yazılıma eklenecek özelliği sizlerle paylaşmamın yararlı olacağını düşündüm. Yeni eklenecek özellik BETA...
  4. Ryzen-Mustafa

GMP Downloader 1.1.6 - Güncellendi (Custom Game Fix (Steam Edition)) Eklendi

Herkese selamlar arkadaşlar, GMP Downloader`da yayınlanacak bir yazılım yaptım. Bu yazılım Steam Kullanıcılarına özeldir. Bu yazılımın amacı genel optimizasyon ve belirli başlı iyileştirmeler yapmasıdır. Şuanda yazılımı kullanabilirsiniz ancak özellikleri aktif değildir. Kullanıcılardan ricam...
  5. Ryzen-Mustafa

GMP Downloader - (1.1.6 UPDATE)

Herkese selamlar GMP Downloader hakkında tekrardan konu açayım dedim, Benim kendi çapımda kodlamış olduğum bir yazılım, projedir.Bundan önceki konuda bahsetmiştim, ve indirmeniz için kullanmış olduğunuz antivirüs yazılımını devredışı bırakmanızı söylemiştim. Ancak bazı arakdaşlar virüs...
  6. Ryzen-Mustafa

VB.NET GMP Downloader 12.9.0 Open Code

Konuyu tekrardan derledim. Spam değildir. Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar. Benim geliştirmiş olduğum bir yazılım var, bu yazılımdan biraz bahsedeceğim. Bu yazılımın içinde benim geliştireceğim yazılımlar bulunacaktır. Sadece aracı bir uygulama, platformdur. ⚙️ FPS konusunda birçok...
  7. Ryzen-Mustafa

VB.NET Üzerinde geliştirdiğim GMP Downloader 12.9.0

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar. Benim geliştirmiş olduğum bir yazılım var, bu yazılımdan biraz bahsedeceğim. ⚙️ FPS konusunda birçok detaylı ayarları yapmanızı sağlayacak, ⚙️ İşlemci üzerinde önemli düzenlemeler yapabileceksin. ⚙️ Windows üzerinde detaylı optimize yapma. ⚙️ Oyunlar...
Geri