Arama sonuçları: *

1. NOMADRANTAN

Unity öğrenmek istiyorum(ve sorularım).

Selamlar kuzenımı ıkna edip 2d hikayelı aksıyon oyunu yapmak istiyorum seslendirmeleri ve hikayeyi ben tasarlayacağım kendı kendıme unreal engıne dan oyun yapıyodum .ama kyzenim unity bildiği için unity ogrenmek istiyorum ben birde şunu soracağım ben mesela oyun dosyalarını felan yaptım kuzenime...
  2. NOMADRANTAN

Cryengi̇ne 5.7 Geli̇yor

evet beyler 5 nisan da beta ya açılcakmış herhalde belki 5.7tech trailer de crysis 4 den bişey gösterirler 1648656706 la türkiyede kullanan yokmu cryengine
  3. NOMADRANTAN

UNREAL ENGİNE 5 VS CRYENGİNE 5.6 SİZCE HANGİSİ

Arkadaşlar bi tane dc sunucusunda cryengine daha iyi diyolar onlara anlatıyorum optimizsyonu kötü felan anlamıyolar sizce nedenleriyle hangisi sizce daha iyi söylermisiniz
  4. NOMADRANTAN

cryengıne 5.7 tech te crysis 4 ü görebiliriz veya e3 2022 de crysıs 4 teaseri

arkadaşlar bunlar gerçek olabilir biri demiş bu arada 25 ekim 2024 de gfn ye gelebilir crysis 4 1646150319 orda yanlıslıkla crysıs 3 yazdım o 4
  5. NOMADRANTAN

Si̇zi̇n Yaptiğiniz Oyun Veya Yazilim Veya Program Nelerdi̇r?

CEVAP SORUDA ŞAHSEN MERAK ETTİM GÜZEL UYGULAMALAR VARMI BEN 1 2 TANE OYUNDA GÖREV ALDIM ONLAR DA KAPANALI ÇOK OLDU LÜTFEN TANITIMLI Bİ ŞEKİLDE BU KONUDA PAYLAŞIN
  6. NOMADRANTAN

SİZCE CRYENGİNE NASIL Bİ OYUN MOTORU

Arkadaşalar şuan cryengine 5.6 yla crysıs 4u yapıyolar ıkı tane sızdırma gordum guzel duruyodu
  7. NOMADRANTAN

2D RPG OYUN YAPMAK İSTİYORUM

Ben 2d rpg oyun yapmak istiyorum hangi oyun motorunu önerirsiniz
Top Bottom