Arama sonuçları: *

1. grimlex

Ardunio Bilen Bakabilir Mi ?

Arkadaşlar arduinoya rotary encoder bağladım.Oyun için bir proje yapıcam.Mmjoy programı kullanarak kodu ekledim program üzerinden encoder olarak ekledim buton ekledim.Sıkıntım şu encoderi 2 kere çevirince 1 kere okuyor böyle bir problem var
  2. grimlex

Yazılım Yaptırmak İstiyorum

Arkadaşlar hiç bir yerde kimseyi bulamadım.Şimdi de buraya sormak istedim.Basitçe projeden bahsedeyim.Yapmak isteyen olursa detayları konuşuruz.H-shifter üretiyorum 3d printer ile.Potansiyometre kullanıyorum.Vites geçilerde bu potların ayarlanması değer aralıklarının her vitese göre değişmesi...
  3. grimlex

Arduino Bozuldu mu ?

Arkadaşlar h-shifter yaptım yazılım yüklemesi yapıyordum ki pc yüzünden yükleme yarıda kesildi.Tekrar taktığımda arduşnoyu pc görmüyor tanınmayan aygıt diyor.Sürücü günleştirmelerine yok dedi.Sorun giderde de bir şey çıkmadı.Kart leonardo.Düzelme şansı var mıdır? yoksa çöp mü
  4. grimlex

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Merhaba dostlar yazıcıda baskıyı başlatıyorum ilk katmanın çeyreyine gelince filamnet gelmiyor yazıcı boş şekilde devam ediyor.Hotend tıkanmıştır diye açtım temizledim caplicorn boruyu yeni taktım.Ama sıkıntı yine devam ediyor sorun filamenti iten yerde sanırım.Oraya ne yapmam gerekiyor pek...
  5. grimlex

Ledli Düğme Çalıştırma Yardım

Dostlar elimde bir düğme var üzerindeki değerler 220v falan yazıyor ben bunu ardunioda kullanıcam ve ledini de yapmak istiyorum 5 volt 9 volt 12 volt verdim ledleri yanmadı 220v vermeden yada nasıl bir devre ile bunu 12 volt ile çalıştırabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  6. grimlex

Ardunio Diresksiyon Seti Yardım

Dostlar selamlar geçenlerde 3d yazıcı aldım.EE tabi direksiyon seti yapmadan olmaz :D.Bende yapayım dedim. Vites ve el freni yaptım.Denemek için forza ya girdim fakat seçemedim.Acaba bir yolu var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim.Birde şekil olsun diye ismini değiştirmek istedim ama onuda...
Top Bottom