Arama sonuçları: *

1. P

Robot Süpürge Önerisi

Selamlar, Bir yakınıma robot süpürge bakıyoruz kendilerinin köpeği var evleri max 160m2 büyüklüğündedir ki o kadar da yoktur bence. Tek istekleri köpek tüylerini toparlasın. Bende Xiaomi Mop 2 var onu satışta bulamadım sanırım eskidi artık. Bütçe olarak FP bakıyoruz. Çok yüksek fiyatları...
  2. P

Xiaomi Mi Box S 4K 2. Nesil vs Xiaomi Mi Box S 4K 3. Nesil

Selamlar, Başlıkta da yazdığı gibi hangisini önerirsiniz? Farkları nelerdir? Teşekkür ederim.
  3. P

Premium Robot Süpürge Önerisi

Selamlar, Hem mop yapan hem de istasyonlu (doldukça gidip boşalttığı) kaliteli robot süpürge önerisine ihtiyacımız var. Robot süpürge kesinlikle kameralı olmamalı, lazer taramalı gibi olmalı çünkü alacak kişi bu konuda hassas. Ürün muhtemelen Almanya'dan getirilecek. Önerinizi bekliyorum. (Uçuk...
  4. P

Dikey Süpürge Önerisi

Merhabalar, İndirimden dikey süpürge alacağım bugün annem için. Ne önerirsiniz? Bütçe sınırım yok normalde ama zorlanmak istemiyorum max 15k diyelim o da çok değer derseniz. Dyson Gen5Detect alacaktım taksitle ama hem zorlanacaktım hem de çok bozuluyormuş Dysonlar o yüzden vazgeçtim. Evde 2...
  5. P

LG 55UQ75006 vs LG 55QNED81

Evdeki TV bozuldu. 2 TV arasında kaldık. LG 55UQ75006 55inc 139 cm 4K UHD webOS Smart TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ve LG 55QNED81 55inc 139 cm 4K webOS Smart TV, Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz...
  6. P

Robot Süpürge önerisi

Selamlar, Ev için robot süpürge almak istiyorum en geç Mart sonu gibi alırım. Ev 3+1 2 tane de kedi var ama salon genelde kapalı. Hangi robot süpürgeyi önerirsiniz? Kameralı olmaması tercihim. (annem videolardan kayıt yaptığını görünce kameralı istemem diyor :D ) Mop özelliği de olsun. Bütçe...
  7. P

Dikey Süpürge Önerisi

Selamlar, İndirimler varken şarjlı süpürge almak istiyorum anneme. FP olması tercihim tabii ki. Dyson için şu an bütçem yok. Max bütçem 4k olur çok çok FP bir ürün varsa 5k olabilir. Evimizde 2 kedimiz var çekiş gücü iyi olan süpürge bakıyorum. Bim'e Heifer Quiclean Pro geliyormuş yorumları...
  8. P

Xiaomi 2.nesil box alınır mı?

Merhaba dostlar, Iptv kullanacağız box alacağız. Acil bugün olabilir o yüzden sürem kısıtlı. Bu box üzer mi?
  9. P

4L ve üstü Airfryer Önerisi

Selamlar dostlar, Xiaomi 3.5L olan Airfryer'ı var bizde ama biraz yetersiz geliyor. 4.2-4.5L civarı Airfryer arıyoruz. Bütçe max 5k.
  10. P

Filtre Kahve Makinesi

Selam dostlar, Filtre Kahve Makinesi alacağım ama ne alacağımı bilmiyorum. Bütçem 1.5k duruma göre 1.8k. İstediğim özellikler kesinlikle plastik kokmaması, sıcak tutma özelliği, zaman ayarı vs dayanıklı olması. Electrolux buldum güzel gibi başka ne önerirsiniz?
Geri