Arama sonuçları: *

1. M

Süpürge Seçmeme Yardımcı Olur Musunuz?

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 2 seçenek arasında kaldım. Bosch'un çift bataryalı 712xxl dikey süpürgesi mi? Yoksa Samsung Jet 85 mi? Hangisi daha iyidir baktım kafam yandı. O paralara bir tık üstüne daha iyi bir dikey kablosuz süpürge varsa önerin lütfen. Bugün alacağım desteğinizi...
  2. M

30-35Bin arası buzdolabı önerisi yapar mısınız?

Merhaba. Şöyle sağlam uzun ömürlü fiyat performans buzdolaabı önerisi alabilir miyim? Vestel aldım geçen sefer garaantisi bittiğinden 6 ay sonra bozuldu. Baba marka istiyorum. Birde olabilirse tam hakim değilim buz yapan içeceklik ufak buzdolardan buzdolabı var mıdır o bütçeye.
  3. M

10.000 TL Süpürge Önerisi Yapar Mısınız?

Selam arkadaşlar. Evim küçük çekimi çok kuvvetli fiyat performans süpürge arıyorum. Kablosuzmuş ufakmış öyle dertlerim yok. İyi çeksin gördüğünü alsın uzun yıllar kullanayım yeterli. 1 kere geçince alsın tüm pisliği. Benim emektar philips bozuldu. Bütçem artar veya azalır bulduğunuz şey değerse...
  4. M

10k-20k arası bulaşık makinesi önerisi

10k-20k arası bulaşık makinesi önerisi
  5. M

15.000 TL Bulaşık Makinesi Önerisi Alabilir miyim?

Bütçem 15-16 a kadar çıka ama bukadar vemeye gerek var mı...
  6. M

Fiyat/Performans Dikey Süpürge Önerisi alabilir miyim?

Belli bir bütçem yok. Yeni ev 60 metrekare. Tüm eve yetecek gücü sarjı iyi. Fiyat performans bozulmayacak sağlam bir ürün önerisi yapar mısınız? Şuan indirim de ne varsa. Bütçem belli değil. Büyük bir evim yok. Tek bu süpürgeyi kullanacağım. En azından max 10 diyeyim. Ama 15 e indirim de normal...
  7. M

1500-2000TL robot süpürge önerisi

Bu fiyata en iyisi hangisidir? Ne önerirsiniz?
Geri