Arama sonuçları: *

1. erencavdarr

F/P Kaliteli Şarjlı Dikey Süpürge Önerisi

Merhabalar dostlar, aile evine dikey yeni nesil süpürge bakıyorum. Bütçe 10k diyebiliriz. Şu anda 7k var hani çok fark yoksa direkt 7k verip alabiliriz ya da 10k bütçeye çıkıp 11-12'ye esneyerek kasım indiriminde fiyatına sonuna kadar değebilecek bir şey olursa onun için bekleyebilirim...
  2. erencavdarr

[Xiaomi İyonik] Saç kurutma makinesi önerisi

Arkadaşlar saçlarım yumuşak sayılır ve uzatıyorum, Saç kurutma makinesi olarak ne alacağıma karar veremedim. 200₺'ye Powertec 901 alabilirim ya da 490₺'ye Xiaomi İyonik saç kurutma makinesi tarzı alabilirim. Mümkünse saç kurutma makinesine çok para harcamak istemiyorum öneriniz var mıdır? Fiyat...
  3. erencavdarr

Odam için ışıklandırma tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar. 7m² bir odam var ve mobilyalar vs neredeyse tamamlandı fakat ışıklandırmayı yetersiz buluyorum. Tavanda kiraya çıktığımızdan beri duran avize var basit bir tane, ondan mıdır bilmem fakat önümü aydınlatmıyor. Spot lamba alayım dedim fakat hepsi tavana uymaz tavanda...
  4. erencavdarr

Oda aydınlatma önerisi

Arkadaşlar bu linkteki gibi bir oda aydınlatması istiyorum kitaplığın yakınına koyacağım. Bu ürünün kalitesi,uzun ömürlülüğü nedir bilen var mı? Daha güvenilir ve uygun link varsa atabilirsiniz bir istişare edeyim dedim sonra da alacağım LINK...
  5. erencavdarr

Kitaplık önerisi istiyorum

Genel olarak odada Siyah-Beyaz-Kahverengi mobilya var. Duvarlarda gri olduğu için Siyah demirli koyu kahverengi tahtalı raflar duvara çok yakışır diye düşündüm. Annemin beğendiği bi model varmış siyah çapraz arkadan demirleri var, o tarz uygun fiyatlı var mı önerdiğiniz veya alıp güvenli...
Top Bottom