Arama sonuçları: *

1. Skynel

Mobilya arkasına beyaz ışık

Dostlar selam IKEA’dan pano almıştım üzerine bir kaç malzeme yerleştirdim ama diyorum ki panonun arkasına doğru ince bir ışık yerleştireyim pano şöyle Renkli bir ışık istemiyorum ekipmanlarımın hepsinden beyaz ışık çıkıyor ekstradan kasamda bile RGB yok düz beyaz ışık nasıl yapabilirim çizgi...
  2. Skynel

Alınabilecek En Fiyat Performans Çamaşır Makines

Dostlar çamaşır makinemiz 15 yılın sonunda artık hakkın rahmetine kavuştu ne kadar yenilemek istemesekte mecburuz o yüzden bizi uzun yıllar üzmeyecek sıkıntı çıkartmayacak bir fiyat performans ürünü bakıyoruz Maksimum 20’leri zorlayabilirim 21 22 falan
  3. Skynel

Uydu Kablosunu Kullanmadan TV İzleyebilir miyim

Dostlar selam evimizde ki televizyon için yapılan kısıma aldığımız ünite olmadı o yüzden televizyonun yerini değiştirmek istiyoruz ama televizyonu koyduğumuz duvarda uydu kablosu yok O uydu kablosunu komple iptal edip kablosuz bir şekilde yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı
  4. Skynel

250TL Vantilatör önerisi

Arkadaşlar fiyat performans mükemmel bir vantilatöre ihtiyacımız var evde 1 tane var yetmiyor ailemle kavga ediyorum muharebeye giriyormuş gibi hissediyorum ondan kaynaklı 250TL civarında bir vantilatör önerirseniz sevinirim.
Geri