Arama sonuçları: *

1. KendineMüzisyen

Vestel U9401 görüntü gelmeme sebebi nedir?

43U9401 model televizyonu daha 1 hafta önce teslim aldık, montajlattırdık. Üzerinden 1 hafta geçti ve bu gün daha sabah düzgün çalışan TV 1-2 saattir görüntü vermiyor. Uydu kablosunun sağlam takıldığından eminim. Sesi var TV'nin fakat görüntüsü yok. YouTube'ye giriyor -girdiğini sesin gitmesi...
  2. KendineMüzisyen

kitap defter koymalık tekli raf önerir misiniz

dersler vs. etrafım kitap dolu masa da kalmlik vs. her şey bulunuyor bunları koyacağım raf önerir misiniz altlı üstlü almayı düşünüyorum öyle olunca da 50-20 ölçülerde veya size göre sizin bulduğunuz ölçülerde raf önerir misiniz? tşeklrüerl
  3. KendineMüzisyen

max 600 tl süpürge önerir misiniz?

süpürge bozuldu möax 600 tl toz torbasız olması şartıyla öneri yapar mısnız günlük ev kullanımı için
  4. KendineMüzisyen

toz torbasız elektrikli süpürge önerisi yapar mısınız

maksimum 600 tl üstüne çıkamam elektrikli süpürge modeli önerisi yapar mısınız toz torbasız istiyoruz hani parasının hakkını verebilecek günlük kullanımlık bir süpürge olursa iyi olur
  5. KendineMüzisyen

tunex marka televizyon var uydu alıcısı alacağız açıklamayı okuyun lütfen

intten bakarken uydu alıcılarında wifi adaptörü gördüm bizim televizyonda youtubeye geçiş varmı bilmiyorum ynei uydu alıcısı alırsak yutup vs. kulllanabiliyormuıyuz yani ? bi de önereceğiniz uydular neler ?
  6. KendineMüzisyen

Joystar marka uydu alıcısı var frekans girme kısmında sıkıntı var

arkadaşlar joystar markalı uydu alıcısı var bizde şimdi ben frekans ayarlarını yaparken sayıları girmeye çalışırken belli sayılar arasında sayı yazabiliyorum yani istediğim frekans ayarlarını yapamıyorum bunun için uydu alıcısı mı almak lazım yeni yoksa varmı ? bir çözüm yolu önerdiğiniz uydu...
  7. KendineMüzisyen

Hortum Sağlam olmasına rağmen su akıtıyor

Bulaşık makinesinin hortumu sağlam olmasına rağmen su akıtıyor sebebi veya çözümü nedir
Geri