Arama sonuçları: *

1. E

Samsung tv ye chrome kurulur mu?

Bende yeni aldığım bi Samsung tv var bunda tizen işletim sistemi var hangi siteye girsem film açamıyorum dizilerde açılmıyor sadece açılan 1 2 site var onlarda da istediğim diziler filmler yok benim chrome yükleme yada bu sorunu giderecek başka bişe var mı?
  2. E

ÇÖZÜLDÜ-8K tv de 8K hissi alamıyorum

arkadaşlar ebn 8k bir tv aldım https://www.hepsiburada.com/samsung-65q800t-65-163-ekran-uydu-alicili-smart-8k-qled-tv-p-HBV00000URW7A?magaza=Samsung Türkiye bu ürünü aldım indirimden yararlanıp bu arada sahte indirim değil normalde de 40k tv ben tv ye bakıyorum bu arada 8k videolar açık...
  3. E

normal tv+nvdia shield tv mi yoksa düz android tv mi

arkadaşlar sizce normal android tv mi yoksa hiçbir özelliği olmayan normal tv nvdia shield ve gameped mi alayım arkadaşlar ben internetten googleden film sitelerinden film felan izleyeceğim youtubede takılacağım sizce hangisi daha uygun ve nvdia shield tv de canlı kanal varmı he birde nvdia...
  4. E

normal tv+nvdia shield tv mi yoksa düz android tv mi

arkadaşlar sizce normal android tv mi yoksa hiçbir özelliği olmayan normal tv nvdia shield ve gameped mi alayım arkadaşlar ben internetten googleden film sitelerinden film felan izleyeceğim youtubede takılacağım sizce hangisi daha uygun ve nvdia shield tv de canlı kanal varmı he birde nvdia...
  5. E

5000 TL televizyon önerisi

merhaba ben arkadaşı evine bir TV almak istiyor 5000 tl bütçesi var 6000 e çıkabilir kendisi internette film izleyecek youtubede dolaşacak netflix izleyecek ve internet tarayıcısından her film sitesini açmasını istiyor internetten film izleyecek 50 55 inç olursa sevinirim 50 inç altına düşemeyiz...
  6. E

en fazla 7793 tl il philips tv ama hepsini harcamak istiyorum en iyi tv için

merhaba ben 7793 tl lik internette film youtube gibi şeyler için tv arıyorum ekran büyüklüğü 50 55 inç arası olsa sevinirim daha büyüğünüü alamam kapı çarpıyor philips olsa daha iyi olur ama önemli olan internetten film youtube vs şeyler için istiyorum
Top Bottom