Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

TV Wifi Uzak Kalıyor Ne yapmalıyım?

Merhaba, bir odada LG Led TV mevcut fakat WİFİ portu bozuk sanırım. Wifi açılmıyor kronik sıkıntısıymış,WİFİ adaptör ya da tv stick gibi bişey takmam işe yarar mı? Onvo TV var 2 oda ötedeki Modemin internetini algılamıyor, buna da tv stick ya da wifi adaptörü alsam işe yarar mı? Kısacası TV...
  2. smithblacksmith

Şarjlı Dikey Süpürge Önerileriniz

Merhaba, Hem ev hem de arabanın paspasını temizleme amacıyla dikey şarjlı süpürge istiyorum. Çok pahalı olmasına gerek yok çünkü ev temizliği için Philips Marathon Powercyclone 7 süpürgemiz var ama kablolu, daha çok ufak temizlikler ve arabadaki temizlik için beklentimi karşılayan bir süpürge...
  3. smithblacksmith

Shun 20 Volt Akülü Vidalama Aleti

Merhaba, Akülü vidalama aldım, delme konusunda çok başarılı fakat denemek için bir tahtayı delmeden vida atmaya çalıştım, çok hızlı dönüp çıkıyor dönmüyor. Ayarı düşürsem vida direkt girer mi acaba?
  4. smithblacksmith

Şarjlı Matkap Önerir Misiniz?

Merhaba, Bu aralar ev eşyalarına merak saldım. Sizce hangi şarjlı matkap alınır? Vonroc, Einhell, Attlas markalar var fiyat performans açısından. Bi de çakma Sturdy diye bir marka var 1200 yorumdan 5 yıldız almış.
  5. smithblacksmith

Tepkime Süresi Düşük Televizyon Önerisi

Merhaba, Ben monitör almak yerine odama TV alacağım, düşük gecikmeli TV önerir misiniz?
Top Bottom