Arama sonuçları: *

1. C

Samsung 65S90C Televizyonumu haksız yere tamir etmemeyi seçti yardımınız gerek

Biraz önce konu açmıştım, samsung tarafından aradım ve darbeye bağlı likit patlaması olduğunu söylediler , 85binTL küsür ödeme yaparsam panelimi değişeceklerini söylediler şaka gibi. Dün eve gelen servisi aradım adam senin televizyonunda hiç bir darbe yoktu ama genel merkezden ne denirse biz onu...
  2. C

Samsung 65S90C pikseller patlamış

Selamlar, evde en az kullandığım teknolojik aletim olan televizyonumun pikselleri şaşırtıcı bir şekilde patlamış.1 yıldır kullanıyorum sadece ve 1 yıl daha garantisi var. Görselleri ekledim. Gelen teknik servis ben daha önce böyle bişeyle karşılaşmadım dedi. Samsungun politakasına göre 1 piksel...
  3. C

bilsayar masası arıyorum

2.20-2.30 gibi bir masa arıyorum, derinliğide 65-70cm olacak şekilde, 3 monitör kullandıgım ıcın sıgamıyorum 180lige nereden bulabilir yaptırabilirim?
  4. C

ev kuruyorum tüm eşyalar sıfır alınacak, beyaz eşya önerisi

beyaz eşya olarak hangi marka kullanmalıyız? çamaşır bulaşık kurutma buzdolabı alınacak. bosch alıcaktım 7 yıl garantisi bittikten sonra takır takır bozulduğunu söyledi bi dostum, kararsızım buzdolabı hariç diğer ürünler 20şer k bütçe, buz dolabıda 35k falan ayırrım
Geri