Arama sonuçları: *

1. Che_

Banyo Buharından Nasıl Kurtulunur?

Şu an kirada antepteyiz banyo 10 metre kare falan var herhalde ferah bir banyo ama elim kadar küçücük bir havalandırma var 5dk sıcak su akıtsan her yer duman oluyor. Benim banyo uzun sürüyor yavaş yavaş yapıyom çıktığımda duvarlardan,dolaplardan falan su akıyor. Kirada olduğumuzdan havalandırma...
  2. Che_

Koltuk Sandalyesi Takamama

Hawk Fab v4 kullanıyorum normalde hiçbir sorun yok. Tekerin birine baya bir ip dolandığından o tekeri söktüm ipi çıkarmak için şimdi de hiçbir şekilde takamıyorum. Başka bir tekeri söktüm onu deneyim dedim yine olmadı. Tekerde değil tekerin girdiği yerde sıkıntı var gibi birden küçük gelmeye...
  3. Che_

Adana İçin Vantilatör Önerisi

Daha önceden masaüstü küçük fan için konu açmıştım ama bu sıcakta hiç etkili olacağını sanmıyorum. Bu yüzden normal vantilatör istiyorum. Hem iyi serinletmesi hem de fazla elektrik tüketmese iyi olur. Kesinlikle çalışırken kendi kendine dönmeli. Bütçe belirsiz 500-600 belki
  4. Che_

Mini Fan Önerisi (Adana)

Yazın TYT çalışırken, oyun oynarken vs masamın üstünde duracak. Az da olsa serin tutacak bir fan istiyorum. Piyasayı bilmediğim için belli bir bütçe yok fakat en fazla 300 verebilirim. Kablosuz çalışabilecekse şarjlı olması tercihim ve şarjın en az 5 saat gitmesini isterim. Şehir: Adana
Geri