Arama sonuçları: *

1. Emirkanyvs

20.000-30.000 TL'ye Ev İçin Klima Önerisi Yapar Mısınız?

Selamün aleyküm, hayırlı günler. Evimize güzel bir klima almak istiyoruz. Aklımız da Vestel var, 9 ay vade farksız taksit imkanı var. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Aklımızda ki model; https://ty.gl/dbkhbft9xcf22
  2. Emirkanyvs

Onvo OVDSS01 Dikey Şarjlı Süpürge Alınır Mı ?

Selamün aleyküm, hayırlı günler dilerim. Eski model bir Cleanmax'ım var ve her zaman her zaman onunla ev süpürmek biraz üşendirici oluyor. Bu tarz kablosuz bir süpürge almak istiyorum. Bu model nasıldır, daha iyisi var mıdır?Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. Bütçe 5.000 TL'ye...
  3. Emirkanyvs

1.000 - 2.000 TL Arası Tıraş Makinesi Önerisi Yapar Mısınız ?

Selamün aleyküm, hayırlı günler. Hem saç kesimi, hemde sakal kesimi için şöyle kaliteli, uzun vadeli bir makineye ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyor, şimdiden teşekkür ediyorum.
  4. Emirkanyvs

Bilgisayar için koltuk önerisi

1000-2000 arası koltuk önerebilirseniz sevinirim. Şuan kullandığım koltuğum oyuncu koltuğu diye geçiyor ama ucuz kalitesiz özellikle beli hiç rahat değil o yüzden oyuncu koltuğundan ziyade bu ofis koltukları var onlardan önerebilirseniz sevinirim. Bu arada kendim de araştırdım gene de burda da...
Geri