Arama sonuçları: *

1. Deadpool

Boks torbasını nereye asabilirim?

Merhaba 23 kiloluk boks torbası ve resime koyduğum aparatı aldım. Aparatı 4 tane çelik dübel ile sabitliyoruz. Sorunum şurada duvara yaptım ve duvar tuğladan olduğu için dübelleri sabitleyemiyoruz. Tavana kanca metal dübel denedim fakat tavan taşımadı. Geriye sadece kolon kalıyor sizce kolona 4...
  2. Deadpool

Odamı nasıl bölebilirim ?

merhaba arkadaşlar oda çok büyük ben bu odayı 2 ye ayırmak istiyorum yani ev 3+1 ise 4+1 şekilde gibi düşünebilirsiniz sadece örnek verdim acaba dolabı alsam odanın neredeyse yarısını kaplıyor bölsemmi diye düşündüm
  3. Deadpool

Arka plan eşya önerisi

Arkadaşlar merhaba masami değiştirdim arka plan biraz boş gibi sizce neler alabilirim
  4. Deadpool

Duvar rafı nereden bulurum

Disaridayim nerede olur bu
  5. Deadpool

Bime gelen masa alınır mı

Ürün bu
  6. Deadpool

4500-5000 tablet önerisi

Selamlar dizi film izleyebileceğim oyun oynayacağım edit vs yapabileceğim tablet önerisi olan 4500 -5000 arası Huawei düşünmuyorum teşekkürler
  7. Deadpool

3D yazıcıdan para kazanılır mı

Sorum başlıkta arkadaşlar normalde paramı Airsoft tüfek mermi şarj aleti batarya için harciyacaktim ama sizce böyle figürler yapılarak satılabilir,mi?
  8. Deadpool

3D YAZICI FİLAMENT FARKI

merhaba 3d yazıcılarda filament farkı nedir kullananlar söyleyebilirmi ((( hangi yazıcıyı önerirsiniz ender 3 düşünüyorum ((( fılamentlerin ortalama ömrü
Top Bottom