Arama sonuçları: *

1. T

30a esc yerine 40a kullansam ne gibi farklılıklar olur?

rc uçağımda 30a esc kullanıyorum ama şu ana kadar 2 tane esc yandı esc bir şekilde zorlanıyor ama neden zorlandığını bilmiyorum her şey 30a esc ye uygun 40a esc kullansam sıkıntı olur mu ? 1688053467 veya esc yi nasıl soputabilirim
  2. T

Motorobit sitesi güvenli mi ? Daha önce alış veriş yapan var mı ?

ilk defa bu siteyi gördüm ve fiyatlar diğer sitelere göre daha ucuz güvenilir midir daha önce alış veriş yapan var mı ?
  3. T

Jumper kablo ile y tipi servo uzatması yapılır mı

Y tipi uzatma kablosu gereksiz pahalı olduğu için jumper kablolarla yapmak istedim olur mu sizce kendim lehimlesem falan
  4. T

dinamo de kutup(mıknatıs) sayısını artırırsak ne değişir ?

soru başlıkta ama anlatayım ben uçak bakım teknisyenliği okuyorum hocamız bize böyle bir soru sordu dinamodaki kutup yani mıknatıs sayısını artırırsak ne gibi değişiklikler olur olur neler değişir ben de düşündüm araştırdım ama google de bir sonuç bulamadım ben de buraya sorma kararı aldım...
  5. T

bakır tel lehim iyi tutar mı

bu işlerde yeniyim bir lehim yapmak istiyorum eski bir kulaklığın içinden çıkan bir ışık vardı ona böyle küçük eğitim amaçlı ortaokulda falan deneyler için kullanılar fırçalı motorları var ya onların içinden çıkan teller var onlar bakır tel mi değilmi anlayamadım çok ince onlar lehim tutar mı
Top Bottom