Arama sonuçları: *

1. BurakReiS

Elf Bar RC350-Vaperesso Osmall-iStick Pico Bunlardan hangisi?

Arkadaşlar bu 3 elektronik sigaradan hangisini tercih etmeliyim? Vaperesso 600 TL Elf Bar RC350 650 TL iStick 800 TL 1668702946 Tütüncüden alacağım için fiyatlar 50-100 daha pahalı.
  2. BurakReiS

Elektronik sigara nereden alabilirim?

Arkadaşlar selam. 500'ü fazla geçmeyecek şekilde elektronik sigara almak istiyorum. 3-4 sene kullandığım model bozuldu ve sigaradan uzak durmaya devam edebilmek amaçlı elektronik sigara kullanmak istiyorum. 2-3 sene önce aliexpressten falan alabiliyordum fakat şimdi eskisi gibi ürünler...
  3. BurakReiS

Nereden Elektronik Sigara alabilirim?

Selam arkadaşlar, internetten E-Sigara alacağım fakat nereden alacağımı bilmiyorum. Aliexpresste gümrük takılma olayı falan varmış onun için Türkiye den almak istiyorum. Kaliteli ve güvenilir bir siteden öneri yapabilir misiniz?
  4. BurakReiS

Yıldırım düşerse ne olur, düşer mi?

Arkadaşlar dışarıda hafif gök gürültüsü ve şimşek var. Bilgisayara giriyorum fakat en çok korktuğum şeylerden birisi yıldırım. Evimiz seyrek nüfusa sahip bir mahallede. Evin ortalama 100m yakınında cami var. Bu cami beni bilgisayara girerken yıldırımdan korur mu? Yıldırım düşerse ne olur veya...
  5. BurakReiS

Smok Vape Pen Plus Şarj Olmuyor??

Arkadaşlar bir kaç ay önce aliexpressten smok vape pen plus aldım ve gayet iyi çalışıyordu. Yaklaşık 1 ay kullanmadım ve hiç şarja takmadım. Şarjını fulleyip bırakmıştım tekrar kullandığımda yeni likit ile kullandım. Ve şarj ışığı yandı. Şarja bıraktım, daha sonra aldığım da şarjı yok diyordu...
Top Bottom