Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Bu akım korumalı priz alınır mı?

dostlar merhaba bende suanda bir adet uzatma kablosu var ama işi bitti artık birde usb portlarına takılan seyler cok fazla ısınıyor led gibi https://www.trendyol.com/moxti/3000w-akim-korumali-4-usb-li-ve-2-type-c-li-6-li-grup-priz-2-m-uzatma-p-975578327 bun alınır mı? sizce cok fazla cıkamıyorum...
  2. Eymenzz

Akım korumalı uzatma priz onerisi lazım

dostlar merhaba bir uzatma priz arıyorum akım korumalı 4-6 adet priz ve kesinlikle 2-3 adet usb girişi olması lazım cok uzun olmasına gerek yok 1-2 metre arası fazlası ile yetecektir bütçem 700-800 tl arası daha ustune cıkmam zor
  3. Eymenzz

LED Şerit Isınma Sorunu

dostlar merhaba orbus marka bir ledim var bunu polosmart markalı uzatma prizindeki usb portlarına takınca yaklasık 30 dk sonra acayip bir ısınma oluyor orada yani bir kaç dakka elimi falan tutamıyorum o derece sizce sorun ne olabilir ve ne yapabilirim...
  4. Eymenzz

Regulator sistemime zarar verirmi

dostlar merhaba bilgisyarımda cetinkayanın bir regulatorunu kullanıyorum giriş voltajı 205 220 arası genelde 205 falan cıkıs voltajı sabit 220 bu bir sorun yaratırmı sisteme zarar verirmi ara sırada cıt cıt ses cıkartıyor sanırım voltaj sabitleme gibi bir şey yapıyor
  5. Eymenzz

Uzatma kablo onerisi 600 700 tl arası

dostlar merhaba bilgisayr masama minimum 2 usb girişli 4 priz girişli bir uzatma kablosu arıyorum 600 eger fiyat farkına degicek ise 700 TL'ye kadar cıkarım bütcede termal koruma vb korumaları olursada güzel olur suan kullandıgım uzatma kablosunun usb girişi cok ısınıyor benim için ısınmaması onemli
  6. Eymenzz

Wattmetre uzatma prize takılırmı

merhaba bilgisayarım anlık kullandıgı güç tüketimini merak etmekteyim bü yüzden watt metre alıcagım bu watt metreyi uzatma prize takabilirmiyim
  7. Eymenzz

Volt ayarı 230mu olmalı 220mi

merhaba bir adet powerful akım korumalı priz aldım bunun bir volt ayarı var bunu 230 damı bırakmalıyım 220 demi bilgisayar için kullanıcagım
  8. Eymenzz

Linkteki akım korumalı priz alınır mı?

merhaba linkteki akım korumalı priz alınır mı? tam olarak nasıl birde yanda tuslar var onlar ne işe yaraıyor acaba...
  9. Eymenzz

GP E221 sarj edilebilir pil alınır mı?

merhaba sarj edilebilir pil bakıyordum buna denk geldim hem içinde 2 adet sarj edilebilir pil hemde istasyon var gamepad kullanacagım sizce nasıldır fiyatı baya uygun geldi bana...
  10. Eymenzz

Kabloyu bantlamaya gerek varmi

Merhaba aspiratorun ledi patladı prize takmalı bir şey aldık eski ledin o takma yeri boşta kaldı görsele ekliyecegim bir sorun olurmu bantlamaya gerek varmi
  11. Eymenzz

Regülatör voltaj değiştirince televizyonun ekranı gidiyor

Merhaba regülatöre bağlı bir televizyonunuz var regülatör tık tık ses yaparken sanırım voltaj dengelerken televizyonun ekranı gidiyor sorun nedir 1-2 saniyeliğine gidiyor sonra geri geliyor
  12. Eymenzz

inform ups kendi kendi reset atıyor

merhaba bende inform ups var ups pc baglıyken ara ara kendini resetliyo pc oynarken pc haliyle kapanıyor bu sorun neden olabilir NOT aküleri yeni degiştirdim
  13. Eymenzz

ups elektrik gidince nasıl aktif olur

merhaba inform ups var elimde daha bugun kullanmaya basladım elektrik gidince calısması lazım yaklasık 4 saat prizde kaldı o sırada pc calıstırdı kendini sarj edmiyor galiba o sıra denemek için fisten cektim fakat pc anında kapandı ups nasıl sarj edip elektrik gidince nasıl kullanabilirim
Geri