Arama sonuçları: *

1. Raze8165

3D Yazıcı İçin En İyi Filament Ne ?

Arkadaşlar ucuz olduğu için PLA ABG filament alıcaktım fiyatı 100 TL idi. Ürün yanlış geldi iade edince bende tekrar satın almadan önce ürün hakkındaki yorumları okudum ve çok kötü yorumlar gördüm. Maks 140 TL olacak şekilde en uygun PLA Beyaz renk 1.75 1 KG filament arıyorum yardımcı olursanız...
  2. Raze8165

Ender 3 V2 Tek bende mi sorun çıkarıyor ?

Arkadaşlar 2-3 gün önce bir konu daha açtım. Yine bu yazıcı ile ilgili bir problem yaşamıştım. Bugün baskı alacakken yanlışlıkla Reset kısmına bastım. Bir şey olmadı ve bende devam ettim fakat baskı ayarında bir hata yapmıştım ve Micro SD kartı bilgisayara taktığımda format ekranı geldi karşıma...
  3. Raze8165

Ender 3 V2 İlk Baskı Sorunum.

Arkadaşlar Ender 3 V2 yazıcımla ilk baskımı alacaktım. Her şey tamamdı ve baskı başladı ama bir kaç saniye sonra fark ettim ki nozzle ucundan filament gelmiyor. Bastığım şey ise şu 3DBenchy dosyası yani herkesin bastığı o küçük gemi. Extruder kafası basım haraketlerini yapmaya başladı ama...
  4. Raze8165

3D Yazıcı Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Öncelikle merhaba. Bir teknoloji mağazasına gittim ve Creality Ender 3 V2 yazıcısını almak istiyordum. Bu ürünü satmıyorlarmış ve ülkede olmadığı için getirtemiyorlarmış. Aynı zamanda internetten 3D yazıcı alınmamalı ya da çok dikkat edilmeli dediler. Biraz saçma buldum doğrusu. Ama gerçekten...
  5. Raze8165

3D Yazıcı ile Çapraz Basım Yapılır mı ? (2. konu)

Arkadaşlar öncelikle ben Creality Ender 3 V2 3d yazıcısını alacağım ama aklımda bazı sorular. Yazıcının tablası 22x22 cm ben 26 cm lik bir şey basmak istiyorum. Çapraz basım yapılıyorsa 26 cm lik alanı elde edebiliyorum. Ama yapılıyormu bilmiyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz. Bu konuyu tekrar...
  6. Raze8165

3D Yazıcı ile Çapraz Basım Yapılır mı ?

Arkadaşlar öncelikle ben Creality Ender 3 V2 3d yazıcısını alacağım ama aklımda bazı sorular. Yazıcının tablası 22x22 cm ben 26 cm lik bir şey basmak istiyorum. Çapraz basım yapılıyorsa 26 cm lik alanı elde edebiliyorum. Ama yapılıyormu bilmiyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz.
Top Bottom