Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Akıllı ampul önerisi ve sorularım

Akıllı ampul almak istiyorum bütçeme ne bulabilirim? Şu anda Philips Hue ampullerden düşünüyorum ama önerileriniz varsa alabilirim. Asıl sorum şu aslında, bunlar klasik ampullere kıyasla ne kadar parlak? Odam zaten küçük o yüzden sıkıntı olacağını sanmam ama parlaklık ayarı için önemli. Hiçbir...
  2. RTX3070

Duvardaki eski tip anten girişini uyduya çevirme

Dün yeni bir televizyon aldık, modeli TCL 43P615. Her odada direkt olarak uydu çıkışı olmasına rağmen nedense mutfakta anten çıkışı var ve televizyon mutfak için. Televizyonda anten girişi yok, o yüzden uydu kablosuna anten dönüştürücü taktık, bir ucunu duvardakine bir ucunu da televizyona...
  3. RTX3070

Wi-Fi anteni uzatıcıda kayıp olur mu?

Benim kasanın Wi-Fi antenleri kısa olanlardan ve arkada kaldığı için bağlantı zayıf olabiliyor. https://www.hepsiburada.com/alfais-4242-wireless-wi-fi-anten-uzatici-uzatma-kablosu-1-5-metre-pm-HB000003XPEI# Şöyle bir şey alıp kullansam arada ekstra kayıp olur mu?
  4. RTX3070

Elektrik gidince sisteme nasıl zarar geliyor?

Bu konu bayadır kafamda, yağmurlar filan da artınca merak ettim. Elektrik gidince sisteme nasıl zarar geliyor? Elektrik geldikten sonraki dengesiz akım mı zarar verir? Ve bunu önlemek için ne yapılabilir?
Top Bottom