Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

Asansör videosu önerisi

Merhabalar. Forumda bilen vardır bilmeyen vardır, ben asansorculuk meslegi ile ugrasiyorum. Kafamda bir YouTube kanali acmak ve icerisine asansorler hakkinda merak edilen icerikleri sunmak var. Sizlerden video fikri istiyorum. Yani ilk videom neyle ilgili olsun hakkında. Soru cevap mi, bir seyin...
  2. Asansörcü

Asansör kontrollerinde neler olur?

Merhabalar. Asansör kontrollerinde nelerin yapıldığını merak ediyor musunuz? Buna göre bir içerik hazırlamayı düşünüyorum.
  3. Asansörcü

Bir asansör ustasına ne sormak isterdiniz

Merhabalar. Yakın zamanda bir video hazırlayacağım ve videoda asansörler hakkında en çok sorulan soruları çözüme kavuşturacağım. Aynı zamanda videoya bir asansör ustasıyla röportaj yapıp ekleyeceğim. Bir asansör ustasına en çok ne sormak isterdiniz?
  4. Asansörcü

Asansörde kalınca ne yapmalı?

Merhabalar. Asansörlerde kalmak bir çok kişinin korkulu rüyası, ancak asansörler aslında sandığınızdan çok daha güvenilir ve korkmanızı gerektirmeyen cihazlar. Bugün sizlere sizler asansörde kalınca arka planda nelerin yaşandığını, neler yapmanız gerektiğini anlatacağım. 1- Niye asansörde...
  5. Asansörcü

Asansörler hakkında bilmedikleriniz ve merak ettikleriniz

Asansörler ile ilgili bilmediğiniz ve merak ettiğiniz soru/soruları bu konuya yazabilirsiniz. Soruların her birini yanıtlayacağım. Resim isterseniz onu da belirtebilirsiniz.
  6. Asansörcü

Yaşadığım garip asansör olayı

Merhaba. Bugün bir arkadaşım aradı ve asansörde kaldığını söyledi. Apartmanı yakın olduğu için hemen koşa koşa gittim ve kurtardım. Ardından ustalar geldi. Ancak garip olan bu değil. Asansör, -1. katta aşağı kaymış ve durmuş. Asansörü kurtardık ve yukarı çıkarttık, birkaç adet test yaptık ve...
  7. Asansörcü

Asansör çakıldı...!

Selamlar forum üyeleri. Bugün sizlere sabah yaşadığım ve gerçekten çok ilginç bir konu hakkında konuşacağım. Sabah, saat 15:00 civarında 5 katlı bir binanın asansör motorunu değiştirmeye gittik. "Sıfır motor" diye gönderilen motoru taktık ve eski motoru kabine yerleştirmeye başladık. Ortalama...
  8. Asansörcü

Asansörler ile ilgili merak ettikleriniz

Merhaba. Bu konumda asansörler ile ilgili merak ettiğiniz soruları elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım. Aşağıya yazabilirsiniz.
  9. Asansörcü

Asansörlerinizin yıllık revizyonları

Merhaba sevgili Donanım Arşivi forum okurları. Bildiğiniz üzere asansörcüyüm, 2019 yılından beri bu işi yapıyorum. Bugün sizlere farklı bir asansör konusu anlatacağım: Revizyon. Revizyondan bahsedecek olursak: İl / ilçenizde yetkili olan kurum, asansörcünüz ile asansörünüzün yıllık kontrolünü...
  10. Asansörcü

Asansörlerde Konuşmayın

Merhabalar. Asansörler ile inilip çıkılırken hemen hemen bir çoğumuz telefonla, yanımızdakiyle veya kendi kendimize konuşuyoruz. Bu yanlıştır. Asansörler genellikle 1 mt/s hızında hareket eder. Aniden durduklarında çok şiddetli dururlar. Bir kişi konuşurken asansör durursa şiddetinden dolayı...
  11. Asansörcü

Asansörünüz katta takılı kaldıysa yapabilecekleriniz

Merhabalar. Bugün birkaç kez aynı asansör arızasından gelince belki oturduğum bölge dışında da bu sorunu yaşayanlar vardır diye düşündüm ve hiçbir bilgiye ihtiyacınız olmadan nasıl çözebileceğinizi anlatmaya çalışacağım. Video: https://streamable.com/883hwy Eğer asansörünüz sizin de böyle...
Geri