Arama sonuçları: *

1. thaelien

Yanan Ototeyp Tamir olur mu

Arkadaşlar yeni bir teyp almıştım.Tuşu içine kaçmış.Babamda çıkartmak için tel sokmuş.Telde gitmiş devrelere deymiş.Teyp yanmış.Çıt diye ses gelmiş ufak kıvılcım çıkmış.Sökmeden baktım telin deydiği yerde kondansatör var ve 3 parmak genişliğinde devre kartı var.Daha sökmedim ama kondansatör...
  2. thaelien

Elektronikten Anlayan Arkadaşlar Bakabilir mi ?

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Köşede bozuk duran bi monitörüm vardı.Güç beslemesinde sıkıntı var.Sıkıldım bende bakayım dedim teste başladım kondansatörleri ölçtüm 1 adet bozuk buldum.Fakat resimdeki parçayıda test edicem sanırım schottky diyot deniliyormuş adına pek emin değilim.6 adet...
  3. thaelien

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Dostlar selamlar ben yeni ender3 v2 yazıcı aldım.Tüm ayarlarını yaptım fakat yanlışmı olmuş sorunlarıma göre yardımcı olursanız sevinirim.Baskı altığımda bazen değil çoğunlukla yapışmıyor.Birde yamuk falan oluyor.Videolardan gördüğüme göre nozzle 220 derece tablayı 70 falan yaptım ama nafile...
  4. thaelien

Elektrik Sigorta Tesisat Yardım

Selam dostlar,Bizim 2 odalı bir kömürlüğümüz mevcut içinde bir odasında akıllı kalorifer kazanı bulunuyor.Diğer odada da benim atölyem var kaynak işleri vs yapıyoruz.Şuanlık evden uzatma kablo ile tesisat çekili durumda.Ben oraya ayrıca elektrik çekmek istiyorum zaten kapısının önünde sayacı...
  5. thaelien

Sigorta Seçimi Yardım

Dostlar iyi akşamlar, Bizim bir kömürlüğümüz var normal işte ben oraya kendime ufak çaplı bir atölye yaptım.Bazen avuç taşlama vs aletler kullanıyorum.Ayrıca şimdi kalorifer kazanı bağlatıcaz.Şimdi şöyle sıkıntı var kömürlükte toprak hattı yok buraya sigorta bağlasam iyi olur diye düşündüm...
  6. thaelien

3D Yazıcı Filament Seçimi Yardım

Merhabalar 3d yazıcı için filament seçerken nelere dikkat etmem gerekiyor ? Kalınlıkları önemlimi yani gördüğüm kadarıyla 1.75 2.85 3 milimetre falan var bunlarında hangisi seçmem gerekiyor ve hangi markayı önerirsiniz.Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. thaelien

Akü Şarj Aleti Yardım

Merhablar benim elektrikli bisikletim için almış olduğum elimde fazladan duran bir 12 volta 14ah akü bulunuyor.Ben bunu tek başına nasıl şarj edebilirim ? Şarj aleti öneriniz varsa link atabilir misiniz ?
Geri