Arama sonuçları: *

1. F

Çözüldü✓ Eski ekran kartı ve rami takınca ekran gelmiyor

Yeni PC için braket geldiğinde direkt montajladık. Sonra eskisinde ekran kartinı sökerken baya bi cebelleştik. Sonra söktük ramleri falan da söktük. Eskileri taktık DP'yi bağladık açtık bios gelmedi. Yeni pcyi bağladık açtık yine gelmedi. Sonra HDMI ile bağlayınca yenisinde ekran geldi. Eskisini...
  2. F

Valorant mouse çevirirken oyun kasıyor

Laptopumda da oluyordu. Şimdi yan hesap açtım onda oluyor. Bi ayar mı var kastıran? Ana hesabımda yok kasma.
  3. F

Çözüldü✓ Emülatör İndirirken CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Hatası

https://drive.google.com/file/d/1eu3XgzFeiAsYcLmd8PocLCk468yn0Pgz/view?usp=sharing minidump dosyası burada. Emülatör indirirken ekran donuyor ve bu hata geliyor. Nasıl çözebilirim?
  4. F

BlueStacks Yüklerken Dondu ve şimdi silinmiyor

Bluestacks indircektim indirmezolayım yüklerken pc dondu 5dk bekledim tepki vermedi fişten kapa aç yaptım tamam düzeldi de ben 5i indirmiştim hem 5 hem 10 inmişti. 5 olanı onarılması gerek diyodu onar diyince hata oluştu diyordu. 10 olanı çalışıyordu ama google play falan diyince hem 5e...
  5. F

Ekran Kartım İçin Hangi ASUS Driverini İndirmem Lazım?

Fotoda göründüğü gibi T16G GAMING ve O16G GAMING var hangisini indirmem gerek? Kartın kutusunda OC edition yazıyor.
  6. F

MX230 ve MX110 sistemde Forza Horizon 4 açılmıyor

Merhaba bugün 2 arkadaşımla ilgili sorunları yazacağım buraya çözümlerseniz çok mutlu olurum. 1.'si kuzenimle alakalı benden kütüphane paylaşımıyla Forza Horizon 4 oynuyordu 3-4 saat oynadıktan sonra intro kısmından sonra kendini kapatıyormuş Forzafix'le düzeltmeye çalışınca hiç açılmamaya...
  7. F

Valorant Chat Açılmıyor

Sistemim AMD valorantta chati açtığım gibi kapanıyor arkadaşa davet atıcam o küçük menü de açıldığı gibi kapanıyor. Son zamanlarda çok arttı. Sabah konu açmıştım ama düzgün cevap alamadım.
  8. F

Valorant Chat Açılmıyor

Sistemim AMD valorantta chati açtığım gibi kapanıyor arkadaşa davet atıcam o küçük menü de açıldığı gibi kapanıyor. Arada bir oluyor nasıl düzelticem?
  9. F

AMD 1 Günde 2 Wattman

Bugün 22.7.1den 22.5.1de geçtim. 22.7.1de hiç Wattman hatası almazken 22.5.1'de 3 saat arayla 2 defa wattman aldım. Geri 22.7.1e dönmek istiyorum. Direkt güncelleme kısmından yapıyım desem 22.8.1 oluyor galiba. 22.7.1'de geri DDU olmadan nasıl dönebilirim?
  10. F

Çözüldü✓ AMD Driver Nasıl Silinir?

Ben en son driveri indirdim memnun kalmadım recommened whql versiyonu indiricemde driverı nasıl silmeliyim?
  11. F

Çözüldü✓ Bilgisayarı Kapatıp Açtığımda Wattman Hatası Alıyorum

10 seferde 7 kez wattman alıyorum diyebilirim. Fişini mi kapatmamam lazım bu kapalıykende?
  12. F

Valorant Mevcut Uyumluluk Modu Ayarlarıyla Açılamnıyor Hatası

Ben uyumluluk modunu Windows 8'e falan ayarladım herşeyi yaptım ama sorun düzelmiyor. AMD sistemim var. Buraya gelip AMD'yle dalga geçecekseniz yazmayın çözüm yazın. Ticket açıyorum bilmem kaç yazı var hiçbiri çözüm değil. Her neyse , Windows 10 kullanıyorum. Nasıl çözücem ben bunu?
  13. F

Valorant Maçtayken Uyarı Vermeden Atıyor ve Tekrar Giremiyorum

AMD sistemim var driverlar güncel. Valorantta maçtayken oyun çöküyor ve tekrar girmeye çalışınca oturumdan atıyor. Oyna diyince riot client arka plana gidiyor ve valorant açılmıyor. Riot client'e tıklıyınca Oyun Mevcut Uyumluluk Modu ayarları ile başlatılamıyor benzeri bir hata veriyor. Maç...
  14. F

Valorant Sürekli Çöküyor Ve Oturumdan Atıyor

AMD sistemim var driverlar güncel. Valorantta maçtayken oyun çöküyor ve tekrar girmeye çalışınca oturumdan atıyor. Oyna diyince riot client arka plana gidiyor ve valorant açılmıyor. Riot client'e tıklıyınca Oyun Mevcut Uyumluluk Modu ayarları ile başlatılamıyor benzeri bir hata veriyor. Bıktım...
Top Bottom