Arama sonuçları: *

1. lemrecetinl

Ki̇li̇t Açilirken Geçi̇şteki̇ Kasma

Beyler işletim sistemim Windows 10 Pro 64 Bit sistemin ne diye sormayın gayet yeterli bilgisayarın power tuşuna basıyorum pc 3 4 saniyede açılıyor herhangi bir tuşa basarak kilit ekranına geçiyorum işte o yukarıya doğru geçiş animasyonunda bir takılma oluyor bazen bunu nasıl çözebilirim çok...
  2. lemrecetinl

Kasa Tuşuna Bastığımda Birden Açılıp Kapanıyor

Konu başlıkta mevcut ama biraz daha detaylandırayım mesela PC açıkken elektirikler gitse elektirikler gelince ON tuşuna basınca birden açılıyo birden kapanıyor aynı şekilde PC kapalıylen arkadan PSU yu kapatıp açsam sonra ON tuşuna bassam birden açılıp kapanıyor aynı şekilde prizden PC fişini...
  3. lemrecetinl

BIOS Şifresini Unuttum Yardım

Konu başlıkta mevcut. Bios pili çıkar tak demeyin yaptım olmadı. Biosu yeniden kur demeyin internet yok. Windowsa erişimim var CMD ile BIOS şifresi kapatma kodu falan yokmu ? 2 kere yanlış girince donuyor hiçbirşey yapılmıyor o zaman mecbur kasadan restart atıyorum. İnternette birsürü bios...
  4. lemrecetinl

BIOS Şifresini Unuttum

Konu başlıkta mevcut. Bios pili çıkar tak demeyin yaptım olmadı. Biosu yeniden kur demeyin internet yok. Windowsa erişimim var CMD ile BIOS şifresi kapatma kodu falan yokmu ? 2 kere yanlış girince donuyor hiçbirşey yapılmıyor o zaman mecbur kasadan restart atıyorum. İnternette birsürü bios...
  5. lemrecetinl

God Of War Hep Sorun

God Of War 1 ve God Of War 2 yükledim ikisindede hata verdi bu oyunlar adam akıllı yüklenip kurulup oynanamıyormu torrentsiz indirdim ikisinide evde internet olmadığından bi akrabamın evinde PC sine yükledim oradan da USB ye atıp evime getirdim ama olmadı işte.
Geri