Arama sonuçları: *

1. Baklava

Windows 11 Realtek Kontrol Panelini bulamıyorum

Arkdaşlar ASUS TUF B450-PLUS GAMİNG ANAKART kulanıyorum realtek sürücüsünü indiriyorum fakat kontrolcü uygulamayı bulamıyorm nereden indiricem veya neden ulacağım
  2. Baklava

Ön panel kulaklık girişi sorunu

arkadaşlar merhaba jbl 100 quantum kullık aldm 3.5mm giriş oldugu için ön panele taktım fakat ses aliyorum mikrofon çalışmıyor nasıl aktif edebilrim yardmıcı olurmsunuzn
  3. Baklava

Format USB Normale Çevirme

format usbsini normal olarak kullanmak istiyorum artık işim bitti nasıl eski haline döndürürüm yardımcı olurmusunuz
  4. Baklava

Bilgisayarın ekranı karıncalanıyor ve açılıp kapanıyor (yardım)

arkadaşlar oyun oynarken ve internette gezerken durdukyere ekran 1 2 saniyeliğine kapanıyor karıncalanma oluyor tv deki gibi sorun nedir sizce yardım edermisiniz
  5. Baklava

Bilgisayarım Çalısıyor Ekrana Görüntü gelmiyor

arkadaşlar bilgisayarımda normal bir şekilde internette dolaşırken bi anda ekran kapanıyor ama bilgisayar çalışmya devam ediyor sonra yenin başlatınca düzeliyor ve tekrar oluyor acaba neden olabilir lütfen yardımcı olun
  6. Baklava

Format ekranında klavyem ve mousem çalışmıyor (acil yardim edin)

İşletim Sistemi : Windows 10 Home Veya Pro Bilgisayar Eski : HD5450 , 500GBHDD , PEGATRON 2a73h Anakart , İntel Core2 Due E8400 Bilgisayarıma format atarken her şey sorunsuz ilerliyordu fakat aşağıdaki fotoğraftaki yere gelince klavyem ve mousem çalışmıyor başka bilgisayarda çalışıyor ama bu...
  7. Baklava

CS:GO oyun sesi geliyor ama siyah ekran

oyun sesi geliyor ama siyah ekra yardim edin
Geri