Arama sonuçları: *

1. itsmertkadir

R5 5600 Palit RTX 4060 oyunlarda gecikme ve takılma

Merhaba arkadaşlar abime benim bilgisayarımın aynısını aldık sadece m2si ve kasası farklı onun dışındaki her şey marka model aynı fakat abimin bilgisayarındaki oyunlarda takılma oluyor şuan sadece cs2 ve lol yüklü lol de çatışma esnasında veya yürürken herhangibir yerde oyun takılıyor karakter...
  2. itsmertkadir

Valorant Oynarken Pc Donuyor

Merhaba arkadaşlar valorant oynarken pc oyunun ortasında rastgele donuyor bilgisayarı kapatıp açınca da bios ekranına atıyor herhangi bir hata almıyorum Sistemim; Intel Core i5-12400F 2.5GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek 1700 10nm İşlemci ASUS PRIME H610M-R D4 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub...
  3. itsmertkadir

Pc kendini yeniden başlatıyor

Merhaba arkadaşlar Lol e girince pc kendini belirsiz aralıklarda yeniden başlatıyor ve Mordekaiser diye bir karakter var bana ulti atar atmaz da yapıyor bunu 1 ay önce google de falan dolaşırkende durduk yerde aynı şekilde kendini yeniden başlatıyordu temizledim işlemci macununu yeniledim ve...
  4. itsmertkadir

Bilgisayar Kendi kendine Restart Atıp duruyor

Merhaba arkadaşlar pc bi anda yeniden başlayıp duruyor son 3 gündür böyle ilk yaptığı zaman çözüm aradım fakat bulamadım en son dün sabah format atarak çözdüm işi bi kaç forum da PSU dan kaynaklı denmiş fakat OC şekilde uzun süre kulandım gta 5 gibi oyunları saatlerce oynadım hiç böyle bi...
Top Bottom