Arama sonuçları: *

1. Osmanucr

Cd sürücüsünü bağlamak hakkında yardım

Kasam yeni nesil cd sürücüsü kısmı olmayan kasalardan. Bir sürü cd var evde video resim vb var içinde . Şimdi eski kasamdaki dahili cd sürücüsü nü bu kasaya bağlayabilirmiyim işim max 2 saat sürecek . Nasıl bağlarım kablo vb olarak ?
  2. Osmanucr

Bilgisayarım uyku modunda bile değilken kendiliğinden açılıyor.

Bilgisayarım uyku modunda bile değilken kendiliğinden açılıyor. ne olabilir nedeni . mesela akşam yemek yiyceğim zaman bilgisayarı kapatıyorum sonra odadan bilgisayarın ışıklarını görüyorum kendiliğinden açılıyor .
  3. Osmanucr

Yeni bilgisayar alınca ilk neler yapılır ?

İlk önce chrome yükledim tabii ki daha sonra ne yapmalıyım yardımcı olun
  4. Osmanucr

1 ay önce rahat oyun oynayabildiğim PC şimdi flash oyunlarında bile kasıyor

Yine kötüydü ama dropsuz zula vb oynayabiliyordum ama şimdi google de flash oyun sitelerindeki oyunlar bile inanılmaz kasıyor . Belki sorun hdd dedir diye düşündüm çünkü hdd sağlığı 1 ay içinde %98 den %86 e düştü çok değil ama yinede yazdım . Sorun ne olabilir sizce ? Özellikler; Windows 10 ...
  5. Osmanucr

Yeni PC almadan bu PC de hangi parçayı değiştirerek performans arttırırım

Öneriniz varmı ? Veya bu bilgisayarı kaç TL ye satabilirim ?
  6. Osmanucr

Bilgisayarın aniden donması ve kapatıp açmadan düzelmemesi

Selamun Aleyküm size sorunumu anlatacağım arka planda youtubeden müzik veya video açık , ve ben among us oynuyorum diyelim bilgisayarı çok yorduğunu düşünmediğim şeyleri yapıyorken bir anda donuyor ekran arka plandan videonun seside kapanıyor ekran öylece donuyor ve bilgisayarı yeniden...
  7. Osmanucr

Bilgisayar hızlandırma

Hangi parçalara owerclock yapılabilirse hepsine yapmak istiyorum zarar falan umrumda değil . Zaten pc 6 yıllık Owerclock hangi parçalara yapılır ? Ve nasıl yapabilirim yardım edin anlatabilirmisiniz lütfen
  8. Osmanucr

format atmanın faydaları varmı ?

merak ediyorum varmı ?
  9. Osmanucr

Bilgisayar kasması

Hangi oyunu oynarsan oynayayım 10 dakika oynadıktan sonra acayip bir şekilde kasmaya başlıyor. Sistemim eski biliyorum ama yani yeni olmaya başladı bu olay Oynadığım oyun en kötü bilgisayarda açılan bir oyun "zula" bile olmasına rağmen acayip bir şekilde kasıyor. Valorantı siz düşünün...
  10. Osmanucr

Kasadan çıkan gürültü

Geçenlerde yine bir paylaşım yapmıştım kasa çok ses çıkarıyor demiştim. Paylaşıma kasayı temizle , fanları yağla yazdılar. Uyguladım dediklerini gürültü hâlâ var. Kasadan Telefon titreşimi gibi titreşim sesi geliyor bu titreşim sesi tekrarlanıyor hep. Güç kaynağını temizlemedim hiç 2013 den...
  11. Osmanucr

Benim bilgisayarımın ömrü bitmiş olabilirmi ?

Normalde sıcaklık 30 derece civarındaydı şimdi 60 dan inmiyor termal macun yeniledim ama yinede çok hızlı artıyor ısınma hızı 30 dereceyle başlayıp hemen 60 derece oluyor 2dk da. 2012 den beri aynı kasayı kullanıyorum. İşlemcim imza yerinde yazıyor
  12. Osmanucr

Mavi ekran

PC yi kapatırken mavi ekran geldi yazılar falan vardı bende kasanın arkasından kapadım hemen
  13. Osmanucr

Bilgisayar ekranı donuyor

Herhangi bir yerde oyun oynarken , YouTube de iken falan Bilgisayarın ekranı donuyor fare imleci falan her şey donuyor. Fare imlecinde yükleniyor simgesi bile olmuyor ekran resim gibi kalıyor mecbur yeniden başlatmak zorunda kalıyorum
  14. Osmanucr

Cd kopyalama

Cd deki videoyu bilgisayara kopyalarken sürekli böyle kalıyor
  15. Osmanucr

CD HATASI

CD yi bilgisayara kopyalarken tam ortalarda hata alıyorum yüklenme çizgisi kırmızı oluyor. bilgisayarda yer var ama neden olabilir
Geri