Arama sonuçları: *

1. UğurAydın_

Görev yöneticisi ve regedit açılmıyor

görev yöneticisi regedit açılmıyor yapmak için gpedit.msc yi açmayı denedim oda olmadı cmd yi açınca da komut sistemi yöneticiniz tarafından devredışı bırakılmıştır diyor yardım edebilicek varmı
  2. UğurAydın_

Usb ile format atarken...

Usb ile format atarken windowsu yükleyeceğim usb de herhangi farkli bir dosya olursa sikinti olurmu ?
  3. UğurAydın_

Otomatik onarım hatası srtTrail.txt

Windows 10 kullaniyorum pc yi kapatip çıktım eve ertesi gün geldiğimde hiçbir şey olmamasina rağmen boyle hata veriyor gelişmiş seçeneklerde de sifirlama haric hicbir seçeneğe giremiyorum .devam etmek icin yometici olarak oturum açmalısınız falan diyor help.
  4. UğurAydın_

GT 730 DRİVER UPDATE SORUNU

Arkadaşlar ne yaparsam yapayım hangi sürümü denersem deniyeyim driver versiyonunu yükseltemiyorum bu hata cıkıyor HELP
  5. UğurAydın_

GÖREV YÖNETİCİSİ HİZMETLER

Selam arkadaşlar ben 1 aydır bu sorunu yaşıyorum çözümüde birtürlü bulamadım . bu videoda görmüş olduğunuz sorun tahminimce windows mağazasının hizmetlerini kapatırken birkaç hizmet daha kapattım disk 100 sorunu yüzünden o andan itibaren her sağ mouse buttona bastığımda böyle oluyor minik bi...
  6. UğurAydın_

Monitör siyah ekran oluyor acil

Arkadaşlar monitorum bu sabah gayet iyiydi kapattim bilgisayari 7 saat sonra bilgisayarimi actiktan bir sure sonra monitör siyah ekrana gecmeye basladi guc kablosunu cikarip takiyorum geliyor ama 1 dk gecmeden gidiyor monitoru ekran kartina baglayan kabloyuda cikarip taktigimda geldikten biraz...
  7. UğurAydın_

Disk %100 sorunu

Merhaba arkadaşlar öncelikle ekran kartı problemi yaşamadan once her şey güzel bir şekilde calisiyirsu. Ekran kartimin faninin Yavaş dönüp durması yüzünden ekran kartimin ısınıp monitörün kapandığını farkettim. Bilgisayarimin icini temizledikten sonra eiran kartimida cikartip temizledim ve...
Geri