Arama sonuçları: *

1. Sucuklumen42

Manli ekran kartı fan sorunu

Manli marka rtx ekran kartı kullanmaktayım derece farketmeksizin ara ara 1 saniyeliğine fan duruyor ve hemen geri açılıyor fakat rpm kontrol ettiğimde sabit gözüküyor arıza mı bilemedim yoksa kronikmi bu kartta derece hiçbir etkisi yok sadece ses yönünden sinir bozucu biraz böyle 80 derece olsa...
  2. Sucuklumen42

Ekran kartı macun değişmek

Merhaba manli rtx 2060 super ekran kartına sahibim macun değişeceğim ama hangi vidaları sökmem gerek bilmiyorum 4 tane vida var onlar sökülecek biliyorum ama ekstra 2 vida var onlardamı sökülecek resimde işaretledim
  3. Sucuklumen42

Manli rtx 2060 super ısınma

Geçenlerde manli rtx 2060 super aldım satıcı 1 ay kullanılmış dedi kutusu jelatini hatta güvenlik etiketi bile üstündeydi ama benim anlam veremediğim şey peak oynuyorum mesela 79 derece ekran kartı biraz sıfıra yakın ekran kartı için fazla bi değer gibi geldi bana
  4. Sucuklumen42

Ekran kartı güç soketi kırıldı

sorun teşkil eder mi?
  5. Sucuklumen42

Manli Rtx 2060 super fan arızası

Öncelikle herkese merhaba manli rtx 2060 super ekran kartı kullanmaktaydım gerek oyunda gerek boşta ekran kartının fanları 1 saniyeliğie duruyor ve hemen geri açılıyor sürekli tekrarlıyor bunu döngü halinde 2 fanda yapıyor bunu fanlar hızlanınca yapıyor özellikle acaba psu dan dolayı dalgalanma...
  6. Sucuklumen42

Çözüldü✓ Arama çubugu siimgeler gözükmüyor

bu şekilde gözükküyor baya bişey denedim fakat olmadı
  7. Sucuklumen42

Windows 10 görev çubuğu uygulama simgeleri gözükmüyor

bazı uygulama simgeleri bu şekilde yardımcı olabilecek varmı baya bir şey denedim olmadı sadece arama cubuguna uygulama ismi yazınca böyle
  8. Sucuklumen42

Fps drop sorunu çözüm

Merhaba fps drop sorunum vardı şunları kapatınca düzeldi bunların kapalı olması sıkıntı olur mu ne gibi - si olur?
  9. Sucuklumen42

Pc ekranı bir anllığına yeşil oldu

pc temizledim pc yi fişe taktıktan sonra ekran gelmedi ramleri tak çıkart yaptım sonra ekran geldi açıldı biraz bekledim böyle yeşil yeşil çizgiler gitti bi anlık sonra kayboldu şuan bir şey yok neyden olmuş olabilir bu benim monitörü bağladığım display port biraz eski + ucu yamuk ondan olmuş...
  10. Sucuklumen42

Msi g244pf e2 görüntü sorunu

sayfayı yukarı aşşağı haraket ettirince yazılarda bozulma oluyor oyunlardada rahatsız edici derecede oluyor 1735567545 yazılar böyle kalınlaşıyor ve bulanıklaşıyolar gibi 1735567922 MPRT ayarı açınca düzeliyor da oda ekran parlaklığını vs kısıyo 1735568355 Tepki süresini en hızlı yapınca...
  11. Sucuklumen42

Çözüldü✓ Biosa girmeme sorunu

pc açılmıyor dedim biostan format atayım biosada girmiyor boota girdi tek nası formatlarım
  12. Sucuklumen42

Geforce experience oyun filtrelemesi çalışmıyor

Beyler açamıyorum oyun filtrelemesini sil yükle yapınca düzeliyor ama gene aynı şey oluyor
  13. Sucuklumen42

Çözüldü✓ Ssd yi formatlayamiyorun

clean dediğimde bu hatayi aliyorum
  14. Sucuklumen42

Yeni HDD bozuldu..

beyler daha 1 sene olmadı hdd yi alalı wd black 500gb harddisk hd tune testlerınde ful kırmızı bu yaptırılırmı
  15. Sucuklumen42

HDD ye oyun yüklenmiyor

Beyler hdd ye oyun yüklerken kendi duruyo böyle otomatik herşeyi denedim formata kadar olmadı
  16. Sucuklumen42

Windows 11 kurma sorunu

Beyler flaşa falan attim windows 11i sadece bu kurma işlemi kaldi oda guvenlii moddan oluyomuş sanirim f8 spam atiyorum girmiyor boot falan da acik baska kurma yontemi yokmu
  17. Sucuklumen42

Windows 10 dan windows 11e geçme

Beyler windowss 10 kullanıyorum her şeye hata alıyorum uğraşmaktan yoruldum format attım gene hata alıyorum windows 11 geçeyim diyorum birde bu windowss 10 pro key windowsun hangi sürümünde çalışır
  18. Sucuklumen42

ssd ye oyun iniyor hdd ye inmiyor

beyler ssd ye iniyor fakat hdd ye bir oyun indirmeye calısırken oyun 2 3 gb inip duruyor bir dahada indirilmiyor pc formatladım
  19. Sucuklumen42

steam diske yazma hatası

beyler oyunun birazı iniyo sonra dissk yazma hatası diyo
  20. Sucuklumen42

pc kapatiliyor ekraninda kaliyor

Beyler pc yi formatlamadan oncede bu sorun vardi bazen kapaniyodu bazen kapanmiyodu formattan sonra hiç kapanmamaya başladi guc tusuna basili tutup kapatiyorum
Geri