Arama sonuçları: *

1. Ysufe

Fc24 2. Kolu görmüyor

Merhaba kol çalışmasına rağmen 2. Kolu oyun görmüyor çözümü nedir bilen var mı?
  2. Ysufe

Pc kendi kendine kapanma ve mavi ekran

Merhaba, bilgisayar durduk yere sürekli mavi ekran gösteriyor ve kendi kendini restliyor çözümü var mıdır? sistem özellikleri: Ryzen 4500x, rtx2060
  3. Ysufe

oyun silerken mavi ekran yedim

merhaba indirdiğim oyunu epic üzerinden tam sildiğim anda mavi ekran yedim oyun silinmiş olarak gözüküyor ama kapladığı gb gitmedi nasıl çözebilirim?
  4. Ysufe

Fc24 iki kişi oynayamıyoruz

Merhaba bilgisayara iki kol bağlı oyunda ikisinide kullanabiliyorum ama iki kişi oynamak istediğimde kol seçme kısmında 1 adet kol çıkıyor nasıl düzeltebilirim?
  5. Ysufe

Acill gamepad sorunu

merhaba bilgisayarıma 2 adet gamepad bağlıyorum fakat ikisinide kullanamıyoum ikiside denetim masasında gözüküyor ama pc onu tek algılıyor ve sadece birini kullanabiliyorum çözümü var mıdır?
  6. Ysufe

mavi ekran yiyorum..

Merhaba, sons of the forest oynarken pc sürekli mavi ekran veriyor çözümünü bilen var mı?
  7. Ysufe

Pc ye internet gelmemesi

Modemden pc ye internet gelmiyor yeni kabloda aldım yaramadı neden olabilir?
  8. Ysufe

İnternet olupta pc ye gelmemesi

Kablo bozuk değil ama anlamadığım bir şekilde internet gidiyor modem aç kapa yapmadıkça gelmiyor
  9. Ysufe

İnternet olupta çekmemesi

Arkadaşlar internet olduğu halde sadece pc de olmak üzere gidiyor kablo bozuk değil yenisinide almama rağmen aynı modem aç Kapa yapmadan düzelmiyor çözümü nedir Acaba bilen varmı fotoğraf koyuyorum
  10. Ysufe

Ethernet kablosu kesik

Herkese iyi günler ethernet kablom bi çalışıyor bi çalışmıyor ara ara geliyor bunu düzeltmenin imkanı varmıdır?
  11. Ysufe

Ryzen 5 4500 ve RTX 3060 Ti Darboğaz yapar mı????

Merhaba arkadaşlar bende ryzen5 4500 var şuan 2060 kullanmaktayım 3060veya 3060ti ye yükseltmek istiyorum herhangi bir darboğaz yaparmı
  12. Ysufe

Bıos menüde USB gözükmüyor

Bıos menuye girdiğimde usbyi görmüyor neden olabilir?
  13. Ysufe

PC de sıkıntımı var?

PC de ara sıra stop giriyor video izlerken oyun oynarken farketmezsizin ve oyunlarda beklediğim performansı alamıyorum acaba dar boğazmı yapıyor işlemci değişikliği gereklimi Sistem: rtx 2060 6gb Ryzen5 4500 16gb ram B450 anakart 1674301607 Drop *
  14. Ysufe

obs videoyu ilerletememek

obs den aldığım kayıt buga girdi ilerletemiyorum bi çözümü varmıdır
  15. Ysufe

PC aniden kasma sorunu

Bilgisayarımda bazen aniden kasma oluyor 3-4 saniyeliğine sesler vsde kasıyor neden olabilir Sistem: rtx 2060 16gb tam 500gb ssd Asus b450m dragon anakart ryzen 5 4500 işlemci
  16. Ysufe

Bios usbdeki dosyayı görmüyor

Bios güncellemeye çalışıyorum ama biosta drıver dosyası gözükmüyor 3 farklı USB’de denedim yine olmuyor çözümünü bilen varmı
  17. Ysufe

RTX nasıl açılır gta

Gta5 güven oynuyorum başkalarının grafikleri iyiyken benim rtx kaplı olduğu için biraz daha kötü nasıl açılıyor bilen varmı 1662884586 Fıvem olacaktı tek düzeltip güven yapmış
  18. Ysufe

Monster laptop mavi ekran

Bir tanıdığım yeni aldığı PC’sinde flashı taktıktan sonra mavi ekran aldığını söylüyor çözümü bilen varmı
  19. Ysufe

obs videoyu ilerletemiyorum

obs den alığım kaydı izlerken ilerletemiyorum çözümü varmıdır
  20. Ysufe

PC kasasının üstünü örtmek

Gece oyun yüklenirken vs PC RGB kapatılmadığı için bende T-shirt ile üstünü örtüyorum her hangi bir zararı varmıyor pcye kasanın önü mesh
Top Bottom