Arama sonuçları: *

1. xPers

Microsoft gmailime erişemiyorum

Uzun zaman sonra yeni işlemci alıp bilgisayarımı tekrar açtım ve bilgisayar microsoft hesabımı tekrardan girmemi istedi ben iste o gmaile erişimim olmadığı şifremi unuttum ve ban yediği için gönderilen kodların gelmediği için parolamı unuttum ' a basıp şifre bile yenileyemiyorum bu yüzden oturum...
  2. xPers

Ekranım sürekli gidip geliyor neden olabilir?

Başlıktanda gördüğünüz üzere ekranım sürekli gidip geliyor hdmı kullanıyordum değiştirdim dp ye geçtim ama hâlâ devam ediyor. Dün pc yi temizlemek için parçaları söküp çıkarmıştım Ekran kartı PC-I slotu oturmamış olabilir mi?
  3. xPers

GTA 5 de geceleri fps düşüyor

Konu başlığında da belirttiğim gibi gta 5 de gece olunca ekran kartı ve işlemci kullanımını düşürüp fps düşüyor nasıl çözerim?
  4. xPers

Çözüldü✓ B450M-K II ' ye Snowman T6 ultra nasıl takılır?

B450M-K II ye T6 ultra nasıl takılır?
  5. xPers

Çözüldü✓ (equency out of range) HATASI NEDİR?

Günaydın bir sorum olacak dün yeni sistem topladım amd ryzen 5 5600g anakartim asrock a520 hdv, ramlarim 2x8 gb 3600mhz kingston furry, guc kaynagim her seyim yeni fakat ssd önceki bilgisayarin ssdsi hiç format atmadan taktım ve monitörüm max 60 hz ve max 1600x900 cozunurlükte. Kasa montajimi...
  6. xPers

Çözüldü✓ Ramlerim 2133mhz görünüyor nasıl çözerim?

kardeşlerim yeni bilgisayar topladım fakat ramlerim 2133 mhz görünüyor biosa girip önce ana sayfada xmp yi enable yapıyorum, sonra ram overclock ayarlarının olduğu sayfaya geçip xmp profile 1 ve 2 yi denedim, ikisinde de 3600mhz oluyor ama bunu yapıp kaydedip tekrar başlatınca bilgisayarı...
Geri