Arama sonuçları: *

1. I

Sürekli Drop Giriyor

Bilgisayar özelliklerim iyi olmasına rağmen drop giriyor. Önceden opera gxde oluyordu bu ama sonradan steamde de olmaya başladı. Olay görüntüleyicisine baktığımda security spp 8198 diye bir hata veriyor. Bunun çözümüne baktığımda Microsoft'un yazdığı çözümü uyguluyorum bir süre işe yarıyor drop...
  2. I

Bilgisayarim ekran kartimi algılamıyor

Selamlar arkadaşlar Bugün oyun oynarken fpsin düşük olduğunu farkederek bilgisayarı aç kapa yaptım. Sonrasında fps yine düşüktü ve kasanın kapağını açıp baktığımda her sey normal gözüküyordu. Bilgisayari tekrar açtım ve baktığımda ekran kartının fanlari donmedigini farkettim. Aygit yoneticisine...
  3. I

Da GT2 amd ekran dondu nedensizce

oyun oynarken hiç bir şey yapmadan ekran dondu ve ne alt tab ne alt f4 atabildim ve ben de kasanın tuşundan kapatmak zorunda kaldım çünkü direkt dondu pc geri açınca hiç bir şey olmadı normal çalışmaya devam ediyordu. AMD Softwaredan bildirim geldi neden olmuş olabilir oynadığım oyun lol bu...
  4. I

Acil yardim mavi ve siyah ekran

Normal her zmana olduğu gibi oyun oynuyordum ve bir anda mavi ekran verdi bilgisayar kendini yeniden baslatti ve ben oyuna tekrar girdim bu sefer siyah ekran verdi oyunlarimin bulundugu bir klasör vardi ve onu acmaya calistigimda konum bulunamiyor gibi bir hata veriyor kaspersky indirdim ve...
  5. I

DA GT2 AMD fps düşmesi

Pc ilk elime geçtiğinde gta 5 ultrada 120-144 fps arası gezerken artık 120 bile görmüyorum. Neden düştüğünü anlamadım. Yardım eder misiniz?
  6. I

Furmark testi nasil yapilmali

Furmark testi nasil yapiliyor ne yapmam gerekiyor?
  7. I

Çözüldü✓ DA GT2 AMD ekran kartinin fanlari dönmüyor

Sistem dun elime ulasti kurulumunu vesaire yaptim gece windows 11e gecirttim bios driver falan kurulu ama ekran kartinin fanlari dönmüyor ve kasanin üstünde bir isik var fotograf ekleyecegim 1658808747 Fotograf eklenmiyor cok buyuk diyor ama normal bir fotograf ekleyemedim power tusunun yaninda...
Top Bottom