Arama sonuçları: *

1. abdestlivoyvoda

Tüm Oyunlarda Drop yeme sorunu

Tüm oyunlarda istisnasız drop yiyorum bu rdr 2 gta 5 gibi büyük oyunlarda da blasphemous, lethal company minecraft gibi oyunlarda da yaşadığım bir problem sistemin bileşenleri aşağıda, kötü bir sistem değil. Bana kalırsa bir parçada bozukluk var bunu nasıl tespit edebilirim veya bir bozukluk...
  2. abdestlivoyvoda

Pc fanı ara gaz veriyo

Fanlar ara gaz veriyo durduk yere bir sıkıntı olur mu
  3. abdestlivoyvoda

Hogwarts Legacy kasma sorunu

3060 ti i5 12400f 16 gb ram hogwarts legacy orta ayarlarda kasyıyor dhoghloz şaka gibi sisnirlerim bozuludu gta 5 yine aynı şekil rdr 2 aynı şekil zaten başta ultra ayarlarda oynuyordum dedim acaba sistem yeteri kadar güçlü mü değil ama orta ayarlarda da kasıyor istersen en düşüğe al yine...
  4. abdestlivoyvoda

Fc 24 FPS drop sorunu

3060 ti i5 12400f var ayarlar farketmeksizin her türlü drop yiyorum
  5. abdestlivoyvoda

PC Garantiye Gönderilirken Ne Yapılmalı

PC de bariz bir donanımsal sorun var bende garantiye göndereceğim nelere dikkat etmeliyim hesaplarımdan özellikle steam'dan çıkış yapmam gerekir mi? dosyaları yedekliyeyim mi? herhangi bir parçayı söküp göndermem gerekir mi? süreç ne kadar sürer? (Gaming Gen TR'ye göndereceğim)
  6. abdestlivoyvoda

i5 12400F RTX 3060 Ti sistem ne kadar eder?

Uzun zamandır bilgisayarımda FPS düşmesi sorunu var ekran kartında sorun olmadığına eminim ve her türlü çözümü denedim ama olmuyor garantiye göndermekle uğraşmak istemiyorum çünkü çok uzun sürüyor ve işimi bilgisayardan yapıyorum 2 3 hafta PC'siz kalamam. Bu sistem kaç TL eder sorunlarıyla beraber?
  7. abdestlivoyvoda

FPS Drop yiyorum yardım edin

5 6 aydır yaşadığım sorun rdr 2 gta detroit gibi oyunlarda fps drop yiyorum ekran kartım 3060 ti ve işlemcim i5 12400f birçok yöntem denedim 1 tanesinde çözmüştüm parçaları söküp takınca çözülmüştü ama yine başladı çözdüğüm dönemde sıcaklık değerlerim ekran kartı 80 işlemci 75 di şu anda ki...
  8. abdestlivoyvoda

Oyunlarda fps drop yiyorum

Detroit RDR2 GTA 5 gibi oyunlarda FPS düşmesi yiyorum bu sorunu eskiden de yaşıyordum ve tüm parçaları söküp takınca düzelmişti ama yine başladı. İşlemcim 70 75 derece sıcaklıktayken şu anda 80 90 arası sıcaklıklara ulaşıyor. Aynı zamanda fotoğraftaki hatayı aldım ve beni oyundan attı.
  9. abdestlivoyvoda

Pc rgb leri yanmıyor ne yapacağım

kasanın kendi rgb ledleri yanmıyor ne yapacağım yan kapağı açtım 3 pinli olan kablo boşta iken çalışıyordu 3 pinli kablonun girebileceği bir kablo daha vardı herhangibir yere bağlı değildi onu birazcık çekince ışıklar gitti argb kontrolcüm yok olmamasına rağmen argb ışıklar nasıl yanıyordu onuda...
  10. abdestlivoyvoda

Oyunlarda fps drop yiyorum

rdr2, gta5, anomaly agent, lethal company her oyunda drop yiyorum oyun oynamak istiyorum ama bunan sebep zevk alamıyorum tonla çözüm denedim hiçbiri olmadı garantiye göndersem çözerlermi sistem: ekran kartı: 3060 ti işlemci: i5 12400f ram: 8x2 xpg ssd: 1tb kingstone m2 ssd anakart: asus prime...
  11. abdestlivoyvoda

Aldığım sistem güçsüz mü

3060 ti + i5 12400f + 16 gb xpg ram + hyper 80 pro 650 watt psu + asus prime h610-r d4 anakart + kinston 1tb ssd sistem var ama rdr 2 yi gelişmiş ayarlar kapalı şekilde ultra ayarlarda dlss açıkken drop yemeden oynayamıyorum ayarları birazcık kısıyorum ama yinede aynı şey oluyor daha fazla...
  12. abdestlivoyvoda

PC neden fps drop verir

3060 ti + i5 12400f var oyunlarda zaman zaman drop yiyorum sebebi ne olabilir ram vram ssd gibi bileşenlerden kaynaklanıyor olabilirmi
  13. abdestlivoyvoda

RDR 2 FPS drop sorunu

3060 ti i5 12400f 16 gb xpg ram var windows 11 kurulu ama windows 10 varkende aynıydı sadece rdr2 değil anomaly agentte bile drop yiyorum rdr 2 de gelişmiş ayarlar kapalı şekilde 80 fps civarı verirken 50 fps lere düşüyor gta 5 de birkeresinde 3 fps ye düşmüştü ve detroit:bh de 16 17 fps...
  14. abdestlivoyvoda

RDR 2 de düşüp FPS sorunu

3060 Ti + i5 12400F en yüksek ayarda sürekli drop yiyor normelde 75 FPS veriyor akıcı ve rahat şekilde oynuyorum sonra birden drop yiyor bazen 3 FPS'ye düşüyor bazen 60 FPS'lere düştüğü oluyor sadece RDR 2 değil diğer oyunlarda da var bu sorun ne yapmam lazım.
  15. abdestlivoyvoda

Çözüldü✓ Windows 11 güncellenirken dosyalar gider mi

windows updateden güncelleyeceğim dosya kaybı olur mu örneğin rdr 2 silinir mi belgelerim gider mi
  16. abdestlivoyvoda

Oyunlarda FPS drop sorunu

3060 Ti, i5 12400F AC: Brotherhood'da bile FPS düşmesi yiyorum. Aynı şekilde GTA 5, RDR 2 gibi oyunlarda iyi FPS veriyor ama 1-2 dakikada bir drop yiyor 40-50 FPS'ye düşüyor. Ne yapmam lazım? PC'yi aldığımdan beri adam gibi akıcı oyun oynayamadım.
  17. abdestlivoyvoda

Oyunlarda FPS drop sorunu

3060 Ti, i5 12400F AC: Brotherhood'da bile FPS düşmesi yiyorum. Aynı şekilde GTA 5, RDR 2 gibi oyunlarda iyi FPS veriyor ama 1-2 dakikada bir drop yiyor 40-50 FPS'ye düşüyor. Ne yapmam lazım? PC'yi aldığımdan beri adam gibi akıcı oyun oynayamadım.
  18. abdestlivoyvoda

STEAM HESAPIM ÇALINDI

sabah saatlerinde çalınan hesabım için destekle iletişime geçtim yardım ediceğiz dediler hesabı geri alabilirmiyim? çalınma olayı bir linke tıklamam sonrası oldu
  19. abdestlivoyvoda

STEAM HESABIM ÇALINDI LÜTFEN YARDIM EDİN

ABİ VALLAHA AĞLIYACAM MAL GİBİ Bİ LİNKE TIKLADIM SONRA BİLGİLERİM DEĞİŞTİRİLMİ AĞLIYACAM LÜTFEN YARDIM EDİN
  20. abdestlivoyvoda

PC İNTERNET ÇEKMİYOR ACİL

Acil bir işim var ama internet çekmiyor çekiyo gösteriyo ama hiçbirşeyi açmıyo(kablolu)kablodan dolato değil farklı kabloyla debedim internete reset attım olmuyor acil
Geri