Arama sonuçları: *

1. atackpros

Amd ftpm kapatmak için neler yapmalıyım

Stutter sorunu nedeniyle amd ftpm kapatacağım secure boot harici neleri kapatmalıyım ftpm kapaliyken valoranta giremiyorum bir de
  2. atackpros

Bios pilini söktüm hangi ayarları yapmalıyım

Bios pilini söktüm ayarlar gitti hangi ayarlari yapmalıyım docp profile 1 yaptim onceden söyleyeyim ram mhz 3200
  3. atackpros

Çözüldü✓ Pc herşeyi çalışıyor sadece ekran kartı fan dönmüyor ekran gelmiyor

İşlemci macunu temizlemek için fanını çıkarmıştık macunu degistirdik saç kurutma makinesiyle soğuk ufledik fanları sildim (kasa) ekran kartını da sokmuştuk en son her şeyi taktık işlemci fanı vs her şey çalışmasına rağmen görüntü gelmedi ekran kartı fanları calismadi ama bilgisayar acma...
  4. atackpros

Çözüldü✓ %99 fps düşük akıcı değil

normal fpsim valorant cs gibi oyunlarda 200-250 arasındayken %99 fps 5 saniyede bir 60-140 arasına düşüyor ve drop yıyormusum gıbı his veriyor cok kasıyor. Nasıl düzeltebilirim yazarsanız sevinirim. ekran kartım: rx 6600 işlemci: r5 5500 bios güncel driver güncel format attım yine durum aynı...
  5. atackpros

Monitörü Kasaya Bağladım Kasa Açılıyor (PC yani) Ama Monitör Sinyal Yok

Bilgisayarı farklı bi odaya taşıdım (önceden hiçbir sorun olmazken) kasa güç kablosuyla monitorun güç kablosunun hangisi olduğunu karıştırdım 2 side aynı amper aynı V veriyordu bende sorun olmaz dedim. Kasa açıldı monitöre güç geldi ekran kartına monitoru bagladim monitor görmüyor sinyal yok...
  6. atackpros

ilk defa pcm oldu nasıl/ne kuracağımı bilmiyorum

ilk defa pc kuruyorum neleri nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
  7. atackpros

Kargo Geldiğinde Video Çekerken Açsam Sorun Çıkarsa Kabul Olur Mu?

DA GT2 amd varyant sistemden sipariş verdik. Kargo geldiğinden itibaren kutuyu açarken video çekmeye başlasak ve ürün hasarlı çıksa değişim kabul olur mu
Geri