Arama sonuçları: *

1. R

Anakart veya işlemciden gelen cızırtı sesi

Bilgisayar dün elime geçti. Donanım arşivi rx7700xt b650m s2h anakart ve ryzen 5 7600 lü itopyadaki sistemi almıştım ama bugun kasayı açtığımda işlemci veya anakart tarafından gelen üst taraflardan bir cızırtı sesi duymaya başladım. Dün yok gibiydi ama bugun duyuluyor. Bunun sebebi nedir...
  2. R

Bilgisayarıma bulaşan virüsü nasıl temizleyebilirim

Bilgisayarima bı virüs bulaştı maillerime değişik mesajlar geliyor. Twitter'da benim hesabımdan değişik twitler atılıyor. Instagram da ise değişik hesapları takip ediyordu bende pcdeki çoğu hesabımdan çıkış yaptım ve Kaspersky ile taradım bı tane trojen bulunduğunu ve silindiği söyledi ancak...
  3. R

Sıcaklık değerleri normal mi ?

Arkdaşlar selam amd ye gelen son fidelityfx güncellemesini de yaptık tan sonra sıcaklık değerlerıne baktım ve sonuçlar göründüğü gibi bu boştakı hali kullanım oranına bakmayın o 0 oluyor 6 oluyor o yanlış ama sıcaklık sızce kötümü CPU 45 - 50 GPU 35 - 40 (1 yıllık pc 2 ay önce temizlendi10 dk...
  4. R

1 Yıldır temizlemediğim pc yi temizliyorum

Dostlarım merhaba yaklaşık 1 yıldır kullandığım pc yi temizlemek istiyorum cunku artık fanların cok ses cıkardıgını ve sıcaklığın arttıgını gordum ozellıkle ekran kartımda ne ile nasıl temizlik yapmalıyım ilk defa yapıcam statik elektrik olayları falan benı korkuutuyor sizce yapsam bir sıkıntı...
  5. R

Microsoft Visual c++ dan 12 tane var

dostlar selam benım pc de gereksız yer dolu merak ettıgım sey acaba bunlar o boş şey olabılırmı en son guncel olan kalsa sadece sıkıntı olurmu cunkı vıdeolarda deneetım masasında tek tuk 1 2 tane var bende ise 12 tane normal bişey mi ?
  6. R

Ssd geç yükleniyor resimler simgeler gelmiyor

beyler pc yı actıktan sonra belgeler yuklenmıyor ve acılmıyor bıraz beklemek gerkekıyor nıye acaba uygulamalar acılılıyor ancak gordugunuz gıbı dısk c disk d ve resimler videolar geç yukleniyor neden acaba
  7. R

Pc çöküyor kendı kendıne sınavım var acıl lutfen

beyler edıt veya benzerı işler yapınca pc zorlanmamasına ragmen ses ve goruntu takılıyor ve bılgısayar kapanıyor ancak fanlar sureklı calısmasına ragmen ekran gelmıyor acaba ekran kartımı cokuyor yardımcı olurmusunuz pazartesı sınavım var pc den cok acıl yardımlar ıcın tesekkurler 1607159519 pc...
Geri