Arama sonuçları: *

1. E

Hdd takınca performans geriledi

Arkadaşlar iyi forumlar alalı 1 ay olan bilgisayarıma 2 adet eski bilgisayarlarından hdd taktım taktıktsn sonra biçimlendirdim ama sanki olal olmuş gibi işlemci tabanlı oyunlarda mesela lol de 300 fğs başlayıp orta sonlara doğru 200 oluyordu şuan 100 başlayıp 80 oluyor
  2. E

Bilgisatardaki fps düşüşü

Srlam arkadaşlar dün bilgisiayara 2 yane eski hdd taktım extradan ve bugünde ekran kartı driver güncelledim sanki fps düşüşü opmuş gibi hissediyorum bazı oyunlarda kesin var sebebi var mıdır
  3. E

Arkadaşlar bilgisayarım açılmıyor format atmaya çalışırken de disk gözükmüyor

Bilgisayarı açarken this product is covered by one or more of the hatası veriyor ve kalıyor öyle format atmak istediğimde de disk gözükmüyor çözümü nedir
  4. E

YENİ PC ALDIM YARDIM

Yeni bilgisayar aldım aynı sistemin internette test videolarını izledim benimki tam aynı performans değil ne önerirsiniz
  5. E

Düşük fps alıyorum yardım eder misiniz?

arkadaşlar selam bir el valorant oynamak istedim girdim oyuna cpu gpu en az 95 derece 100 dereceyi zorluyorlardı ayrıca cpu %20 gpu ise %50 kullanıyor bunlardan full performans alabilir miyim?
Geri