Arama sonuçları: *

1. Aydn1903

B450M S2H ANAKART SECURE BOOT

Selamün Aleyküm b450m s2h anakarata sahibim ve 1 sene önce secure boot açmayı denedim ama bidaha açılmadı sonra servise gönderdim ve yapıldı geri geldi şuan çoğu kişi secure boot açıp kullanmayı başarmış en son bios sürümüne güncelledim anakartımı ama garantisi bitti bu riske değer mi sence...
  2. Aydn1903

Sistemim Ne Kadar Eder ?

merhabalar sorum şudur sistemimi satacağim ama ne kadar eder sence sizin gözünüzdende fiyat görmek isterim RX570 SAPPHİRE NİTRO+ 4GB KUTULU FATURALI B450M S2H KUTULU FATURALI GARANTİLİ CORSAİR VENGANCE 8GB 3000MHZ RAM KUTULU SSD 120 GB HİKVİSİON RYZEN 5 1600 AF KUTULU FATURALI 500W PSU KASA İLE...
  3. Aydn1903

G502 Hero Kritik Sorun Hatası

Arkadaşlar oyuna girince böyle bir hata aliyorum sebebini bilen yardımcı olabilicek biri varmı *?
  4. Aydn1903

RX570 Değerleri Normal'mi

Merhabalar Öncellikle 2 el bir rx570 aldım ve test sonuçlarını buraya atacağim çok bilmediğim için sizden onlara bir göz atmanızı ve bana ne kadar iç açıcı olduğunuzu söylemenizi rica ediyorum şimdiden teşşekürler benchmark testi nedense 0 yaziyor anlamadım kart normalmi değilmi o önemli benim...
Geri