Arama sonuçları: *

1. N

HP Victus laptoplarda hyperx ve B & O farkı nedir ?

arkadaşlar bugün kütüphanede yanıma bi çocuk oturdu victus laptop kullanıyordu benimkiyle aynı model olarak fakat onun laptopunda klavyenin sağ alt köşesinde stickerlerin önünde hyperx yazıyordu o dikkatimi çekti garip bi şekilde bende ise B & O var aradaki fark nedir acaba ?
  2. N

Sistemi satmayı düşünüyorum kaçtan listelemeliyim

NZXT C650 650W 80+ Bronze Yarı Modüler 120mm Fanlı PSU NZXT H510 Tempered Glass USB 3.1 Beyaz/Siyah Mid Tower Kasa ASUS DUAL Radeon RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram x2 ASUS EX-B660M-V5 D4 5333(OC) DDR4 Soket 1700...
  3. N

Arkadaşlar valorant oynarken oyun bu hatayı verip kapanıyor

Sıkıntının ne olduğunu anlayamadım ekran kartıyla ilgili olsa gerek fakat ne yapmam gerek bir fikrim yok bazen sadece oyunu kapatıyor bazende bilgisayarı kapatıyor sadece valorantda yaşanıyor(rdr forza fifada denemedim)
  4. N

Işlemcide intel amd mevzusu nedir ?

arkadaşlar şu sıralar forumda girdiğim konularda işlemci intel alınmaz intele para vermem şeklinde yazılar görüyorumda bir şey mi kaçırdım acaba benim bilgisayarımda i5 12400f ekran kartı rx 6700 xt var herkes işlemci amd ekran kartı nvidia diyor bende tam tersi kazıklandık da haberimiz mi yok
  5. N

Bilgisayarcıya pc temizletmeye gittiğimde tüm parçaları sökeceğiz dediler

arkadaşlar kolay gelsin öncelikle masaüstü bilgisayarımın içi çok tozlandı bende temizletmeye götürecektim önce bilgi almak istedim bilgisayarcı abi her bir parçayı noktasına kadar sökeceklerini temizleyip geri takacaklarını söyledi tırstım açıkcası basit bir masaüstü temizleme işlemi değil...
  6. N

AMD hangi sürücüyü indirmeliyim

ekran kartım rx 6700 xt fifa oynarken bir anda oyundan atıyor driver güncellemiştim dün o sebepten olsa gerek ondan önce bir şey yoktu hangi driver indirmeliyim
  7. N

yeni aldıgım pc kablolar

kablolari dogru yapmis miyim monitore goruntu gelmiyor ekran karti ilk actigimda donuyor ama sonra duruyor
  8. N

Hangi APU sistemi almalıyım

Arkadaşlar 5 6 binin üstünde olmayacak şekilde 1 pc almak istiyorum bir apu sistem tabii sonradan ekran kartıyla destekleyeceğim ne almalıyım sizce sistem bildiğiniz güzel apu sistemler neler
Geri