Arama sonuçları: *

1. I

Donanım Hakkında Sorun (PC açılmıyor)

Merhaba, bir süre önce bilgisayarım aktif oyun oynarken dondu ve kapandı. Bilgisayarı tekrar açmaya çalıştığımda anakart ve ekran kartı alev aldı sonuç olarak anakartim ve ekran kartım yandı. Bilgisayar tamircisine götürdüm ama malesef sorunu anlayamadı. Yeni ekran kartı, anakart aldım sürekli...
  2. I

KASA ÇALIŞIYOR EKRAN GELMİYOR

Merhaba arkadaşlar, Pc bı süre önce ekran kartı yandı. Pc Tamircisi psudan kaynaklı olduğunu söyledi ve yeni psu ve ekran kartı alıp tekrardan kullanmaya başladım. 2hafta geçti Aynı sorunlar yeniden çıkmaya başladı pc bazen durduk yere kapanıyor vs. Bugün açıyorum kasa çalışıyor ama ekran yok...
  3. I

TEKNİK SORUN YARDIM!

Merhaba arkadaşlar, Bi süre önce ekran kartım yanmıştı ve anakartta hasar görmüştü. Anakartı yaptırdım 2.el bi ekran kartı aldım. PC tamircisi kimi psudan kaynaklı olduğunu söyledi kimi psu sıkıntı yok dedi. Sonuç olarak yeni psu yeni ekran kartı aldım. Ancak twitch e girince nedense donup...
  4. I

Ekran kartı neden yanar?

Merhaba arkadaşlar, Yakın zaman da masaüstü bilgisayarım durduk yere kapandı ardından açmaya çalışınca ekran kartı alev aldı. Direk elektriği kestim ama sonuç olarak ekran kartı yanmış ( tamir edilemedi) ve anakart da hasar görmüş ( tamir edildi). Sorunun kaynağını öğrenmek ve tamir için...
Geri