Arama sonuçları: *

1. By_raskolnikow

Pc guncellemeden sonra kapandi

Bilgisayara güncelleme geldi windows 23h2 sanırım mecbur kalarak güncellemeyi yapmak durumunda kaldım sonrasında ekran kartı driverlarini güncelledim ancak sonrasında pc kendini yeniden başlatırken güncellemeler geri alınıyor yazısı ile karşılaştım her defasında aynı durum gerçekleşiyor ve mavi...
  2. By_raskolnikow

Mavi Ekran Ekran kafayi yedi ne yapacagim

Bu güne kadar iyi güzel kullanıyordum pc'yi bugün mavi ekran verdi dedim klasik driverlardan kaynaklıdır vs w11 son güncellemeyi yaptım ama benim pc de hep zahmetli olmuştur bu güncelleme beni çok ugrastirir sonrasında en son driver'i indirdim ve kurdum buraya kadar iyi hoş ama pc'yi yeniden...
  3. By_raskolnikow

Van 9003 hatasi aliyorum ne yapmaliyim

W11 pro kullanıyorum valorant giremiyorum sürekli van9003 hatasi alıyorum üstelik pc'yi her acisimda bozuk görüntü hatasi alıyorum biostan güvenli ön yüklemeyi aktif etmeme rağmen değişiklik olmuyor ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler
  4. By_raskolnikow

Son donemde olanlar sizcede garip degil mi ?

Bilmiyorum farkettiniz mi ama son dönemde pc lerce teknik sorunlar ciddi derecede arttı hem nvidia tarafında hem de amd tarafında bir sorun mu var bende yaşıyorum sürekli bitmeyen mavi ekranlar Bi anda pc nin kapanması vs .
  5. By_raskolnikow

valorant'a giremiyorum

valorantı yükledim ve giriş yapmayı denediğimde van9003 9004 hatasi verdi ayarlardan tpm 2.0 i etkinleştirme istedim ancak cihaz güvenliği sekmesinde hiçbir ayar gözüküyordu çözmeye çalıştım ancak yapamadim ne yapmam lazım
  6. By_raskolnikow

Pc kullanmayi ogrenmeliyim

Yakın zamanda bir sistem topladım kurulum aşamalarını falan atlattık ancak tam anlamıyla kullanamıyorum pc yi ne biliyim istediğim şeyleri yapamıyorum bu zamana kadar teknolojik hicbirseyle ilişkim olmadığı için sadece donanımsal anlamda bilgim var pratik kullanımı ogrenmek istiyorum ve pc yi...
Geri