Arama sonuçları: *

1. G

lenovo laptop güncelleme sonrası siyah ekranda kalıyor

oturum açma yerinde şifreyi girdikten sonra ekran siyah oluyor ctrl shift win b denedim
  2. G

eski hp pavilion dv6 görüntü vermiyor

videoda görebilceğiniz gibi açma tuşuna basınca fan döncekmiş gibi olup duruyo ve ekranda hiç görüntü belirmiyor sizce sorun ne olabilir işlemciyi değiştirsem kurtarır mıyım 1694381477 videoyu unutmuşum paylaşıyorum hemen 1694381628 sanırsam fanda bir sıkışıklık var 1694381707 şimdi fark ettim...
  3. G

Çözüldü✓ ilginç bir şekilde mavi ekran aldım

bilgisayara takılı corsair ışıklı mouse padim çalışmadığı için bir restart atıyım dedim, güncelleme varmış güncellemeyi yaptı fakat yaklaşık yarım saat boyunca windows hazırlanıyor lütfen bilgisayarınızı kapatmayın ekranında kaldı sonra 5 dakika civarı yeniden başlatılıyor ekranında kaldı en...
  4. G

laptopa yeni ssd takıcam gerekli driverları nerden nasıl indirebilirim işlemci ram vs.

gerekli driverları dışarıdan nasıl yüklerim ssdye (sata)
  5. G

Bu işaret nedir nasıl kaldırabilirim

Önceden böyle bir işaret yoktu dün sıfırladım bilgisayarı ve bu işaret belirdi nasıl kaldırabilirim ve nedir anlamı?
  6. G

Bilgisayara takılı cdnin anlık rpmini hangi programdan görebilirim

Başlıkta gördüğünüz gibi daha açıklamaya gerek yok
  7. G

Mavi ekran kapanmıyor

15 dakikadır böyle daha beklemeli miyim yoksa laptobun yanındaki küçük tuştan kapayıp açmalı mıyım? https://www.hizliresim.com/6mms54b
Geri