Arama sonuçları: *

1. Harunbeyxc

GENÇLERRR PC İYİ ANLAYANLAR PLACE

GTA 5 OYANRKEN MENÜDE DOLAŞIRKEN OYUN KASIYOR GİBİ ÇOK GEREKSİZ BİR BİÇİMDE AMA OYUNDA HİÇ BİR SIKINTI YOK NEDEN ACABA
  2. Harunbeyxc

Yardım Pc Oyunlar Drop Yiyorum

sistem anakart- msi b 450 a pro m2 max ekran kartı - msi 3060 gaming x 12 gb ram- 24 gb 3200 mhz işlemci- ryzen 3500x işlemci sogutucusu orginal fanı üzerindeki 2 senelik macunla duruyor power suplay 650 watt oyunlara geç girme anlık takılmalar droplor oluyor neden acaba?
  3. Harunbeyxc

Msi bios güncelleme hatası!!

Beyler msi b 450 pro m2 anakartı kullanmaktayım 2 seneden beri valoranta girerken atıyor araştırdım güvenli ön yüklemeyi aç diyor yani tpm2.0 ama ben bunu açmadan windows11 nasıl geçilen şuan aktif olarak windows11 kullanıyorum bios güncelleme ekranına girdiğim zamanda flaş içindeki verileri...
  4. Harunbeyxc

Hazırdaki Sistemime 2. ekran kartını ekleme

Şuan hali hazırda kullandığım bir pc sistemim var özellikleri anakart msi b 450 pro max , ram 24 gb 3200 mhz cla 16 , ekran kartı msi 3060 gaming x 12 gb , işlemci ryzen 5 3500 x ve diğer kullanmak istediğim ekran kartı ise Turbox GT 740 128 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı sizce kasaya eklesem...
  5. Harunbeyxc

Msi Afterburner Sorunu

Arkadaşalar ben msi after burner indiriyorum ancak uygulama ekran kartımı görmüyor youtube den baktım ancak yeterli bir bilgi olamadam başka bu sorunla karşılaşan veya yardımcı olabilecek var mı ?
Geri