Arama sonuçları: *

1. lutfullahyaman

Bilgisayar açılıp kapanıyor

Sürekli açılıp kapanıyor Denediğim Yöntemeler Ram slot değiştirme Ram silgiyle silme Ram slotu temizleme Başka ram denedim Ekran kartı çıkardım denedim Ekran kartı oksit vardı temizleyip denedim Bios pili çıkar tak yaptım HHD leri çıkardım denedim Ekran kartsız düz işlemci ile bir ekran aldım...
  2. lutfullahyaman

Temizleme sonrası bilgisayar aç kapa sorunu

Bilgisayarı temizledim kabloları bağladım ama iç kablolarını sökmedim açma tuşuna bastığımda ilk bı uzun çalıştı sonra aç kapa aç kapa yapmaya başladı fişi çektim ram dendir diyerek yerlerini değiştirdim sonuç aynı oldu lütfen yardım edin
  3. lutfullahyaman

Mavi Ekran System services expection hatası

Sürekli mavi ekran yiyorum yeni format attım tekrar oluyor driver güncelliyon şu anda yardımcı olursanız sevinirim 1699206654 HP Pavilion 15 Notebook PC İ5-4200U 1.60 2.30 2GB Ram Mavi Ekran Vermesse Ekran Kartınıda Yazıcam Windows Görev Yöneticisinde Performans Sekmesine girmeme izin vermiyor...
  4. lutfullahyaman

Windows 10 Usb Bluetooth görüyor ama tanımlayamıyor

Usb bluetoouth aldım ama bilgisayara takdığımda usb aygıtı tanımlanamadı diyor ürünün drıver varmı bilgim yok bulamadım
  5. lutfullahyaman

Çözüldü✓ Wifi adaptörüm var PC de gözükmüyor

Wifi adaptörüm takılı ama gözükmüyor
  6. lutfullahyaman

Oracle VM Virtual Box ile İlgili Sorun

Lütfen yardım edinnn
  7. lutfullahyaman

CD/DVD Media nasıl Windows aktarılır

Selamünaleyküm Bende CD/DVD var içinde düğün videosu var ben onu almak istiyorum ama CD/DVD takınca Media player başlatıyo yani içine ulaşamıyorum Yardımcı olursanız sevinirim
  8. lutfullahyaman

VT Technology benim biosumda yok

öncelikle merhaba kısa kescem içerik buldum çekecektim VT techonology açmayı unuttum bios girdim yoktu /WİNDOWS 7 SEVİYORUM)
Geri