Arama sonuçları: *

1. jushkml

Monitörde yatay çizgiler çıkıp kayboluyor

Arkadaşlar bilgisayarda oyun oynarken ve duvar kağıdını hareketli yaptıgımda ara sıra saliselik monitörde 4-6 adet yatay çizgiler çıkıp kayboluyor. Her hangi bir video falan izlediğimde bu sorunla karşılaşmadım. Sorun ekran kartı olabilir mi ? Bunun için ekran kartını test edebileceğim bir...
  2. jushkml

Bilgisayarın fanlarının LED'leri yanmıyor

Arkadaşlar MSI Z490 A-PRO anakartımda bilgisayar fanlarının ve CPU soputucu fanlarının 3 pin girişli soketlerini JRAINBOW1 ve JRAINBOW2 soketlerine taktım fakat LED'ler yanmıyor. Nedeni ne olabilir?
  3. jushkml

RX 6700XT ile Battlefield 2042 de düşük FPS

Arkadaşlar bugün bilgisayara PowerColor Red Devil RX 6700XT taktım Battlefield 2042 de ortalama 63 FPS alıyorum 2K da da aynı FHD de de aynı pek değişmiyor ayarları düşürüp çoğaltıyorum yine fazla oynamıyor nedeni ne olabilir? İntel İ5-11600K PowerColor RX 6700XT 600W PSU
  4. jushkml

RTX 3060Tİ 2K da mavi ekran sorunu

Merhaba arkadaşlar, düne kadar 2K da her oyunu oynuyordum ancak bugün oyunlara(BF2042, The Finals gibi) girerken mavi ekran yemeye başladım. Bir kaç kafta öncesine kadar 2K da oynuyordum. Full HD'ye çekince mavi ekran vermiyor. Sizce neden olabilir? Not:Bilgisayar minidump dosyasında hata dmp si...
Geri