Arama sonuçları: *

1. zerolite

Windows Masaüstü takılıyor

Arkadaşlar selam, masaüstünde görüyorsunuz bazen yaptığım alan bırakmama rağmen kalıyor takılıyor. Bunun sebebi nedir? SSD hızımı kontrol ettim gayet normal duruyor. Rage-MP kurmadan önce böyle değildi sanki onunla alakalı olabilir mi? Güvenilir bir program değil mi?
  2. zerolite

EKRANA SİYAH BİR ŞEYLER OLUYOR!

Dostlar selam, ara sahnelerin başlangıcında veya bitişinde bu tarz olaylar oluyor. Ekran kartımı 4060 yaptım ondan sonra oldu ama ilk başta yoktu böyle bir şey. Yazılımsal olabilir mi? Direkt format atıp mı denesem. Örnek video. 1703354094 DDU ile sıfırladım sonuç aynı.
  3. zerolite

Asus fan Xpert silince fanlar otomatiğe döner mi?

Dostlar selam, denemek için asus fan xpert yükledim en yükseğe alıp en düşük standart falan diyip sonra sildim. şuanda normale döner mi bu hız? yani otomatik olur mu eskisi gibi?
  4. zerolite

Steam RDR2'yi görmüyor

Dostlar selam, Steam'den aldığım RDR2 oyunu var ancak oyunu açtığımda Steam'de oynuyor olarak gözüksemde Shift+Tab vs yapamıyorum sol üstte FPS'im gözükmüyor. Benim sistemde de onu algılamayınca bütün oyunlarda drop yapıyor. Her saniye donuyor yani. Neler yapmam lazım çıldıracağım aynı anda bir...
  5. zerolite

ASUS ARMOURY Yazılımı silinmiyor

dostlar selam, her yerden sildin denetim masası vs ama yok gitmiyor sağ clickte böyle kaldı bunu kaldıramıyor muyum? yeniden vs de başlattım ***** saçma bir program zaten
  6. zerolite

Kaspersky taramasından sonra klavye çalışmıyor

dostlar sisteme kaspersky yükledim ve tarama yaptım, diğer sistemimde kullanıyorum herhangi bir sorun yok ancak bu sisteme yükleyip çalıştırdım ve tarama bittikten sonra yeniden başladı. ancak ne klavyeden tepki alabiliyorum nede mousedan, internette çok içerik var ama bir çözümü yok. format...
  7. zerolite

Microsoft Visual C++ hatası

Arkadaşlar son 1 haftadır pcyi açtığımda bu hata geliyor sebebi nedir?
  8. zerolite

Görüntü birbirine giriyor !

Dostlar 1-2 ay önce konu açtım ve çoğu kişi monitörden olabileceğini söyledi çünkü ekran kartım rx5600 XT ve ben 59 Hz 5 MS bir monitöre dönüştürücü ile takıyorum bundan kaynaklı olduğunu söyleyen oldu monitör alacağım şimdi düzelmezse itopyaya götürdüğümde garantisi vs var yardımcı olurlar mı ?
  9. zerolite

iOS güncellenmiyor

Arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk saattir bu şekilde ne yapmam gerek
  10. zerolite

d.a sistem 2 mavi ekran

arkadaşlar bir video açtım ve birden mavi ekran verdi hata kodu video tdr failure
  11. zerolite

Kullanılabilir RAM 8GB

Dostlar sistemimde 16 GB RAM var ancak sadece 8GB kullanılabilir diyor ve sorun yaratıyor. RAMleri çıkarıp taktım yerlerini değiştirdim olmadı tek tek taktım ikiside düzgün çalışıyor ancak ikisini aynı anda takınca 16 gb ama kullanılabilir 8 gb oluyor bunun sorunu nedir ? bios pilini çıkardım...
  12. zerolite

GTA V Kıyafette Bug

Arkadaşlar örnek olarak beyaz bir kıyafet giyiyorum tam güneş vurduğu yerde sağ sol yaparsam kıyafetin izleri ekrana geliyor değişik bir durum oluyor bu oyundan kaynaklı mı yoksa ekran kartı vs mi video atacağım ancak oyunda gece olduğu için belli olmuyor
  13. zerolite

D.a sistem kapatiyorum ama kapanmiyor

Dostlar sistemi kapatsam bile içinde ufak bir ışık yanıyor ve ışıklı kulakligima ışık vs gidiyor herkes de mi böyle ? Kapattıktan sonra mouse haraket ettirince ışık geliyor ama sistemi açma tuşuna basınca normal kapatılmış bir şekilde açılıyor ilk defa böyle bir şey gördüm
  14. zerolite

Durduk yere ekran uykuya alıyor

Arkadaşlar sistem Durduk yere ekran uykuya alıyor ancak pil seçeneklerinde kapalı klavyede uyku tuşu var ama basınca kasadaki ışıklarda gidiyor onunla alakalı değil neden oluyor bu ?
  15. zerolite

Bu kablo nereye takılacak

dostlar evde 1050 ti lı eski sistem vardı tamir etme amaçlı cıkarttım ancak baktım ki bir kablo cıkmış bu kablo nereye takılmalı ?
  16. zerolite

Olay Görüntüleyicisi sizde de böyle mi ?

dostlar girdim ama böyle hatalar cıktı sizde de öyle mi
  17. zerolite

Bu program nedir?

Dostlar bu program nedir bir bilgisi olan var mı ? amd yazıyor
  18. zerolite

Google de takılmalar oluyor

Arkadaşlar nedense googlede aşağı doğru inerken bazen takılmalar vs oluyor yazı yazarken de gerçekleşiyor sistem imza da yazıyor acaba monitör den mi ? monitör 1366x768 eski sistem de de yaşıyordum bunu sanki aynı pc yi kullanıyorum gibi hissediyorum bu nedenden dolayı, ancak windowsda vs sorun...
  19. zerolite

Steam Disk Kullanım Değeri Kaç olmalı ?

Değer bu şekilde kaç olmalı ? (7.1)
  20. zerolite

İtopya hala hediye oyunu vermedi

D.a sistem 2yle beraber gelen oyunu hala itopyadan gelmesini bekliyorum mail adresi [email protected] değil mi ?
Geri