Arama sonuçları: *

1. A

Kasamdan gelen anlamsız cızırtı sesi.

Arkadaşlar videodaki gibi ekranımda görüntü hareketi olunca( mouse hareket ettirince veya hareketli bir reklam oynadığında) bir cızırtı geliyor. Çoğunlukla tarayıcıda ama onun dışında oyunlardada oluyor. Bunun sebebi ne olabilir aldığım günden beri var umursamadım ama aşırı can sıkıcı bir durum...
  2. A

pcyi hdmi ile tvye bağlayıp 2. ekran olarak kullanmayı denerken video yok hatası

kasama bağlı bir monitör var sorunsuz iki yıldır kullandığım ekstra büyük ekranda keyfi oynamak için televizyon bağlamak istedim hdmi kablosuyla kasama bağladım. direkt olarak ekran kartına bağlı anakarta değil. hdmi girişini doğru ayarladım ve sinyal yok hatası veriyor üstüne ekran ayarlarına...
  3. A

bu dosya neyin olabilir?

korsan hiçbi şey yüklemiyor birden c diskime bu dosya gelmiş ne olabilir 1717702615 yazım hatası için özür dilerim fotoğrafı yanlış yüklemişim korsan bir şey yüklemiyorum bu ne dosyası bilen var mı?
  4. A

Durduk yere gelen mavi ekran

bi süredir durduk yere mavi ekran alıyorum oynadığım oyunlardan sürekli atıyor. biraz araştırdım ramlerle alakalı sorun olabilir demişler. minidump dosyalarıyla bakılıyomuş sanırım yardımcı olur musunuz? dosyaları atabilirim soruna bakmamız gerekiyorsa. ek olarak oyundan atınca dosyaları bozuyor...
  5. A

yks sınav giriş belgemi nasıl gönderebilirim? acil lütfen proxcis yorum yapma kanka

giriş belgesi bu sitede açılıyo ve e devlet şifremi vermeden wp üzerinden bu belgeyi birine atmam lazım ss alınca boyutlar karıştığı için bunu nasıl bozmadan bu uzantı şeklinde birinde gönderebilirim? sınava girmem için acil gerekiyo lütfen yardımcı olun.
  6. A

Bu kablo nereye takılır yardım lütfen

Yeni kasa aldım parçalarımı taşıdım ama fanlar çalışmadı bende söküp geri takıyorum yanlış bişey mi yaptım diye bu boşta kalan kablo nereye takılır psudan geliyor sata kablolarıyla birlikte. Ve boşta sata kablosu normal mi hddye birini taktım ama gerisi boşta kaldı.
  7. A

Kasa fanlarında rgbler düzgün çalışmıyor

Renkler görseldeki gibi bazen böyle farklı farklı bazen yanıp sönerek bazende yarısı sönük diğer yarısı farklı renklerde çalışıyor bunun sebebi ve çözümü nedir. Görseller kasanın rgb fanları yeşildeyken çekildi. Ve bunlar ön fanlardada oluyor sadece arka değil.
  8. A

Kasadan gelen cızırtı sesi

kasadan bazen sürekli bazen tamamen giden bi cızırtı sesi geliyor 1.5 yıl önce aldım aldığım zamandan beri kullanıyorum ve aldığım zamandan beri bu ses var ve bazen az ve sürekli olarak gelen cızırtı tarayıcıda mouseu hareket ettirdikçe geliyor. kaynağını tam anlayamadım bu coil whine mı ve eğer...
  9. A

valorant 100fps düşüşü

arkadaşlar sistemim yeni ağustos ayında satın aldım aldığımda valorant 300-400 arası fsp verirken şuan 200-230 fps alıyorum hiç bir ayar falan değiştirmedim aldığım beri aynı şekilde oynuyorum bunun nedeni ne olabilir fps bazen 150ye bile düşüyor. gözle görülür bi kasma yok ama fpsi gördüğümde...
  10. A

Youtube video yüksek kalitede kötü gözüküyor

Merhabalar youtube'dan video açtığım zaman videoyu 1080p ye alıyorum ama video 720p ve 480p arasında kötü bir kalitede gibi gözüküyor. Bu bir hata mı yoksa ayarlarla alakalı bir şey mi yardımcı olabilir misiniz? (telefon değil pcde sitede ve monitörümle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece...
Geri