Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Performax 650w 80+Bronze psu sorun çıkarır mı?

Herkese Merhaba arkadaşlar ortalama 3 yıl kadar önce hazir sistem ile Performax 650w 80+bronze psuya sahip bir kasa aldım kasa bu: https://www.performaxgaming.com/urunler/bilgisayar-kasalari/inferno-siyah-atx-650w-80-bronze/ uzun süre rx6600 ve ryzen 5 5600 ile kullandım. zaten çok güç tüketen...
  2. E

Vga To Hdmi kablo nereden bulabilirim?

başlıkta yazdığı gibi Vga To Hdmi kablo nereden bulabilirim? sipariş etmeden gidip alacagım fakat kim satar bilmiyorum bilen varsa aydınlatırsa çok güzel olur
  3. E

Çözüldü✓ bilgisayarıma hiç bir şekilde format atamıyorum

500 ssd yetersiz geldiği için 1 tb harddisk almıştım harddiskim şuan geldi harddisk gelmişken ssd yi de format atıp temiz başlangıç yapmak istedim fakat yeniden başlata shiftle bastığım zaman onun başka yere taşındığını taşındığı yerde de Windows 10 Sıfırlama Kurtarma Ortamı Bulunamadı sorunu...
  4. E

Fiş tak çıkar yaptıktan sonra görüntü gelmemeye başladı

Yeni aldığım bilgisayarımda fiş hassas olduğu için bir an çıktı geri taktım açtım ardından yeni gelmişti hazır yeniden başlatılıyorken Ram frekansının altında çalışıyordu onu düzeltmek için bios a girdim ararken 2 tane fanın hızını arttırdım ramin frekansını düzelttim ardından yeniden başlat...
  5. E

Gencergaming pc aldım kurulum yapmam lazım acil yardım

Gencer gaming pc aldım kurulum yapmam lazım ekran kartını ve güç pinini taktım sadece güç veriyor mu diye test ettim ve fanlar ekran kartı ve işlendi çalışıyor ama kasanın üstünde bir ışık yanıyordu Ekstradan bir kaç aparat daha geldi ne yapmam lazım Ve fanların rgb sini nasıl bağlarım...
  6. E

windows 11'e gerek var mı?

başlıktaki gibi windows 10'dan windows 11'e geçmeye gerek var mı ?
Geri