Arama sonuçları: *

1. alempolatdar

uTorrent 1KB ile indiriyor

arkadaşlar utorrent neden 0.5, 100kb falan gibi hızlarla indiriyor normalde indirme hızım 3mb de sabit 30mb download falan alıyom yani sorunu bilen var mı bazı torrentler yapıyo boyle
  2. alempolatdar

Torrent indirme hızı

uTorrentte bi oyun indiriyodum 1kb la falan indiriyo ama diğer torrent dosyaları normal hızda iniyo nedendir
  3. alempolatdar

Discord odaya girince internet gitmesi

arkadaşlar dcde bi odaya girerken rtc baglanıyor diyip internetim gidiyor (evdeki başka cihazlarda yok ve ethernet) sonra pcyi yeniden başlatıp girince düzeliyor, bazen 2-3 saat kullandıktan sonra da gidiyo internet yteniden başlatmak grekiyor bu nedendir
  4. alempolatdar

Microsoft Store Hesabımı Değiştiremiyorum

bireysel hesap olamaz diyor anlamadım
  5. alempolatdar

Photoshop katılımsız nedir

photoshop indiricem katılımsız ve normal var katılımsız nedir
  6. alempolatdar

Ethernet ile bağlandığım internet birden kesiliyor

arkadaşlar internetim birden gidiyor ve yeniden başlatıncaya kadar (ya da kapatıp açıncaya) gelmiyor, kabloda bi sorun olsa yeniden başlatınca da gelmez, bu neden olabilir
  7. alempolatdar

Windows 10 ürün kodu olmadan nasıl kurulur

windows 10 kuruyorum ama ürün anahtarını sonra giricem falan diye bi seçenek yok bu niye böyle olur
  8. alempolatdar

Windows 8.1'den başka bi sürüme geçerken dosyalar gider mi

şu videodaki gibi yapask dosyalar kesin gitmez dimi
  9. alempolatdar

VirusTotal kesin sonuç mu verir

arkadaşlar virustotale riskli oldugunu dusundugum dosyayı attım bişey yok dedi bu kesin midir
  10. alempolatdar

bir virüs dosyası açılmadığı zaman da bilgisayara virüs atar mı

arkadaşlar .peak dosyası attılar bana virüs mü değil mi bilmiyorum ama açmadım sadece dosya klasörde duruyodu açmadım hiç bi şekilde o virüs bulaştırmış olabilir mi
  11. alempolatdar

.peak dosya uzantısı nedir ?

arkadaşlar peak diye bildiğiniz dosya uzantısı var mı
  12. alempolatdar

UB500 almayı düşünüyorum, gecikme yapar mı?

Arkadaşlar ub500 almayı düşünüyorum (gamepad için) önerdiler baya, bu gecikme yapar mı
  13. alempolatdar

PC'nin içini tamamen ne kadar sıklıkla temizlemeliyiz

arkadaşlar kasanın içini ve içindekileri ne kadar sıklıkla temizlememiz gerekir
  14. alempolatdar

Antivirüs önerileriniz

arkadaşlar önerebileceğiniz 3-4 alternatifli antivirüs programlarını yazar mısınız bir de norton nasıl onun hakkında düşüncelerinizi yazarsanız da çok sevirinim 1665441551 ve avast güvenilir mi
  15. alempolatdar

MSI Afterburner FPS, CPU TEMP göstermiyor

arkadaşlar msi afterburner oyunlarda fps cpu sıcaklıgı falan göstermiyor sadece gpu sıcaklıgı gösteriyor neden?
  16. alempolatdar

MSI afterburner performansımı düşürür mü ?

arkadaşlar msi afterburnar kurucam da fps falan olumsuz etkiler mi bu ben performansa bakmam için indiriyorum
  17. alempolatdar

Antivirüs programı tehdit yok ile ilgili

Arkadaşlar bilgisayarı tarattım virüs yok diyor, tüm dosyaları indirirken antivirüs vardı, sıkıntılı olanları indirmedim, ama bilgisayara bugün bi kaç dosya indirdim yüklü gblarda bi ve csgo oynarken falan antivirüsü açık bıraktım sorun yok diyordu ama 30-40 fps fark yarattı antivirüsün açık...
  18. alempolatdar

Windows 11 Kurulumunda

Arkadaşlar w11 kurucam internetten 64 bit iso dosyasını indirdim rufusa bunu nasıl yazıcam usb belleğe bi bilgisi olan yazabilir mi ya da video atabilir mi acaba 1658525799 freedosa kurucam
  19. alempolatdar

RTX 3060, RYZEN 5 5500 DARBOĞAZ YAPAR MI ?

Ryzen 5 5500 işlemcisiyle RTX 3060 Darboğaz yapar mı?
Geri